Hvordan til at blødgøre limen asbestholdige til fjernelse

August 29

Hvordan til at blødgøre limen asbestholdige til fjernelse

Asbest er et fibrøst, incombustible materiale, der blev ofte brugt i bygning byggeri, elektrisk isolering, byggematerialer, brandsikring og kemiske filtre. Den mineralske fiber er ikke længere tilladt på grund af sundhedsrisici og bekymringer, såsom vejrtrækningsproblemer og lungekræft. Det anbefales at fjerne enhver asbest lim og materiale fra et hjem til at forebygge sundhedsmæssige problemer. Nøglen til fjernelse er fugt og fugte limen. Varmt vand Blødgør limen og forhindrer de asbest fibers bliver luftbårne.

Instruktioner

•Sæt en ventilator maske over dit ansigt. Eksponering for asbest støv kan være skadelige for dit helbred, og har været forbundet med nogle typer af kræft og langsigtede luftvejsproblemer. Også bære et par gummihandsker til at forhindre asbest kommer på hænderne og efterfølgende i din mund eller kroppen.

•Seal ud og isolere rummet. Luk alle porte, døre og vinduer og tape plast over kløften mellem dør og gulv.

•Applicer varmt vand til en svamp. Våde lim. ved hjælp af svamp. Være generøs med vand, gør det muligt at virkelig nyde. Mange lim indeholder vandbaseret lim. Det varme vand udvander lim og forhindrer de asbest partikler fra at blive frigivet i luften.

•Aftør op blødgjort lim med en klud. Smide den brugte klud i en forseglet beholder for ordentlig fjernelse. Kontakt en erfaren bygge entreprenør eller spilde administrationsselskabet i dit område for ordentlig information om, hvordan til at disponere over elementer, der har været udsat for asbest.

•Fortsæt skal gælde limen varmt vand, indtil alle områder har helt blødgjort og fjernet ved hjælp af en klud og svamp.

Tips & advarsler

  • Nogen beskyttende tøj, som du var iført under fjernelse af asbest skal placeres i en lukket beholder mærket "asbest."
  • Kontakt en erfaren byggeentreprenør eller professional for ordentlig fjernelse af asbest. Det er lovligt for boligejere til at fjerne asbest, men bygherrerne og licenseret asbest nedskæring entreprenør forstår de miljømæssige og sundhedsmæssige krav, når du fjerner sådan en fare.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com