Hvordan til at bore en Pilot hul ankre

May 21

Hvordan til at bore en Pilot hul ankre

Plastik eller metal væg ankre levere tilføjede opbakning nemlig tungere genstande – herunder reoler, illustrationer og spejle – der skruer på deres eget ikke kan håndtere. Dette gælder især, hvis objektet er hængt på drywall, som er konstrueret af gips og ikke beregnet til at støtte meget ekstra vægt. Dette er, hvor ankre kommer handy. Væg anker benyttes sammen med skruerne for at yde denne ekstra support til din dyrebare varer udstillet. Bor en effektiv pilot hul før indsættelse af anker og skrue for at sikre din familie arvestykker forbliver sikker.

Instruktioner

•Undersøg ankeret til at bestemme størrelsen af borehoved kræves for at oprette den pilot hul. Smule bør være lidt mindre end anker og skrue for at sikre, at begge skruer forblive stramt inde i væggen.

•Locate området hvor du påtænker at bore den pilot hul, opmærksomhed, at det er væk fra enhver lyskontakter eller stikdåser. Markere stedet med en blyant.

•Læg boret ind i rutinen. Teste boret for at sikre, at det er at dreje med uret. Hvis ikke, justere indstillingen i overensstemmelse hermed.

•Indstil slutningen af borehoved mod væggen blyant mærke. Holding boret i en 90 graders vinkel, langsomt indsætte smule ind i væggen, opmærksomhed, drill bit forbliver lige.

•Sæt ankeret og skrue ifølge pakke retninger. Der er flere sorter eller ankre, fra små plast til store metal skifter, hver med unikke instruktioner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com