Hvordan til at bore et hul i en Metal plade

November 11

Hvordan til at bore et hul i en Metal plade

Bore et hul i en metal plade adskiller sig fra bore et hul gennem træ eller tyndere metalplader. Når bore gennem tyndere metal og træ, går drill bit gennem materiale hurtigt, reducere mængden af varme, der genereres af boring-processen. På den anden side boring i en metal plade tager tid og varme bygger hurtigt, bliver sløve af boret. For at lette boring processen og øge levetiden af din borehoveder, du har brug at holde varmen i skak ved at reducere friktion.

Instruktioner

•Lay metalpladen fladt på arbejdsbord. Sørg for, at det punkt, hvor du boring af hul i plade strækker sig ud over kanten af arbejdsbord.

Uddelingen metalpladen til arbejdsbord ved at placere et par af selvlåsende C-greb på hver side af metalpladen, der skærer kanten af arbejdsbord.

•Vælg og sikre en drill bit fra drill bit sæt, der er 40 til 50 procent mindre end størrelsen af den færdige hul til en pilot bit i 1/2-inch variabel hastighed drill motor. For eksempel, for en 1/2-inch diameter færdige hul, du ville bruge enten en 3/16- eller 1/4-tommer bore bit for den pilot hul.

•Tag på dit sikkerhedsbriller, sted spidsen af boret lidt på overfladen af en metal plade og anvende skæring væske på det område, hvor spidsen af borehoved opfylder overfladen af metalpladen.

•Applicer pres på drill motor og pumpe udløseren på boremaskine til at køre af boret ind i metalpladen. Pumpning udløseren på drill motor vil holde borehoved spinning langsomt, holde friktionen til et minimum. Pause boring og gælde borehoved ofte at køle borehoved skæring væske.

•Udveksling af mindre pilot bit for borehoved forpligtet til at bore den endelige hul og pels boret lidt rigeligt med opskæring væske.

•Gentag trin 5 med den større bore bit og tør den overskydende skæring væske fra overfladen af metalplade med en tør klud til at fuldføre bore et hul i metalpladen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com