Hvordan til at bore et hul i en Metal Stud

June 9

Hvordan til at bore et hul i en Metal Stud

Bore huller i metal nitter er en fælles proces i opbygningen af metal bygninger, gulve og andre programmer. Med held bore huller giver mulighed for den nøjagtige placering af bolte og andre hardware til at fuldføre forskellige byggeprojekter. Huller kan være boret med en hånd boremaskine, eller et Boremaskinen. Metal smede tilskynde Boremaskinen, fordi de gør det meget lettere at bore huller i den rette vinkel. Hånd Boremaskiner kræver meget mere koncentration med denne type opgave.

Instruktioner

•Brug din square og metal skriver til etch trådkorset i metal, som strækker sig til diameter af hullet du forsøger at bore.

•Sæt punktet af scribe skæringspunktet mellem trådkorset og ramte den med din hammer til at skabe en bule. Denne bule vil sikre borehoved går i dette nøjagtige sted.

•Anbring dit stud på boret tryk og begynde at bore din hul. Hvis du har brug at bore et hul, der er større end 3/8 tommer du gerne vil starte med en lille bore bit først, og derefter arbejde op til den størrelse, du har brug for. Drill hastigheder varierer afhængigt af metal. Bløde metaller kræver en lav hastighed at forhindre smelter. Hårde metaller kræver høje hastigheder at forhindre hurtig bliver sløve af drill bit.

•Brug din skrue pistol til at bore hullet, hvis en Boremaskinen er ikke tilgængelig. Niveau på skrue pistol er vigtig, fordi med hånd holdt enhed er det meget lettere at unøjagtigt bore din hul. Derfor, ved hjælp af en skrue pistol vil kræve meget mere koncentration på fasthed og være vinkelret på stutteriet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com