Hvordan til at bore et hul i et glas lampe skygge på et loftsventilator

June 22

Hvordan til at bore et hul i et glas lampe skygge på et loftsventilator

At vide, hvordan at bore glas kan være en nyttig færdighed. Boring glas er en aktivitet, der kan bruges til at udføre visse kunst og håndværk projekter eller opgaver omkring dit hjem. Bore et hul i et glas lampe skygge er lig bore et hul i andre glas-elementer. Hvis du allerede ved hvordan man bore glas, bør ikke det være svært for dig at udføre denne opgave. Hvis du har aldrig boret glas før, er det ikke svært at lære.

Instruktioner

•Sæt glas lampe skyggen på en flad overflade. Mark den placering, du ønsker at bore med en permanent markør. Jo tættere på kanten af glasset, som du bore, jo mere sandsynligt glasset er at bryde.

•Indstil en måde at holde overfladen af glasset og boret lidt våd. Smøremiddel er nødvendige. Overveje at udfylde en Mælkekande med vand, placerer sig over boring området og stansning et lille hul i bunden af kanden. Hullet vil tillade en lille strøm af vand til løbende hælde over din borehoved. Også overveje at bygge en lille reservoir omkring boring området med modellering ler og fylde beholderen med vand.

•Anbring drill bit på glas med en 15 graders vinkel. Start drill og arbejde langsomt. Gælde ikke for meget pres til boret. Tillad drill at arbejde på sit eget tempo, anvende minimal pres. Lejlighedsvis tilbage boret ud af hullet så vandet ind i hullet. Fortsætte boring indtil hullet er fuldført.

Tips & advarsler

  • Brug beskyttelsesbriller når boret gennem glas.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com