Hvordan til at bore et hul i keramiske fliser

September 8

Når du arbejder med keramiske fliser, kan du støde på et øjeblik, når du skal bore et hul igennem det at køre et rør, ledninger eller vandforsyning linje. Keramiske fliser på markedet i dag er lavet af en flok af forskellige materialer og finish, men den metode, der virker bedst hver gang er at bruge en smurt flise borehoved. Her er hvordan du gør det for de fleste applikationer!

Instruktioner

•Når du læse hver trin nedenfor, tage et kig på den video jeg har lavet til at vise dig hvordan du bore et hul gennem flise på nedenstående link og på linket i afsnittet ressourcer:

http://mempirehome.blogspot.com/

•Når arbejder med fliser, skal du kontrollere for at se, hvilken type materiale du arbejder med at få en idé om hvor svært eller let det vil være at bore gennem det. Hvis du bruger en ler flise, vil det være blød og let at bore igennem, hvis du bruger keramisk, klasse eller porcelæn fliser de bliver sværere at bore gennem. Ligegyldigt hvilken type flise materiale du arbejder med er følgende trin meget effektiv til at bore et hul igennem den.

•Den første ting at gøre er at gå ud og få en skarp carbide drill eller lidt diamant-encrusted carbide flise. Jeg vil kun anbefale diamond encrusted bit til at skære gennem glas fliser. De ligner en rigtig lille skovl eller spade i form, og du kan finde dem på de fleste hjem Centre hvor de sælger flise.

•Når du har denne carbide flise bit, få nogle blikkenslagere kit og nogle lys air værktøj olie. Hvis du arbejder med løs fliser, som du installerer, få et stykke MDF bestyrelsen stor nok til at placere bag flisen. Hvis du har brug at bore gennem flise, der allerede er installeret, skal du ikke bekymre dig om bestyrelsens MDF.

•Hvad vi, er at opbygge en lille olie reservoir på toppen af den flise, du vil bruge blikkenslagere kit. Vi vil derefter bore gennem flisen i samme område som olie-reservoir. Dette vil holde bit cool som den roterer gennem flisen og give os meget et rent snit uden revner, chips, eller pauser.

•Tag en normal variabel hastighed bore - må ikke brug A HAMMERDRILL - og installere carbide flise skæring bit til chuck.

•Tag ud nok blikkenslagere kit til ælt til en kugle. Opløfte kit i hånden og få det varme og bøjelig. Roll kit til en kugle, og derefter rulle putty ud i en lang log form.

•Tag putty logger du skabt, og danner en ring eller en cirkel på din flise omkring det område, du ønsker at bore hul igennem.

•Glatte ud inde i putty ringen og ydersiden af den putty ring så at det holder sig til flise. Du ønsker ikke nogen utætheder.

•Enestående. Nu tage din air værktøj olie og tilføje nok olie til at fylde halvdelen af putty krateret du lavet på overfladen af flisen. Du ønsker at sætte i nok olie til at holde carbide bit smurt hele tiden, at det er i kontakt med flisen. Dyp din bit i olie at teste niveauet og se hvis du har brug at tilføje lidt mere olie, eller hvis det dækker bit fuldt ud.

•Nu, center din carbide dukkert på varemærket hul, som du oprettede på flisen, og begynde at bore gennem flise med langsom hastighed. Nogle mennesker anbefaler at gøre en pilot hul, men jeg har fundet at ved blot at starte lidt om langsom hastighed i opløsningen olie, bider i flisen meget godt og hjælper sig selv. Vær ikke bange for at anvende pres på rutinen, men Tryk ned fast og forsigtigt.

• Som borehoved begynder at bide i flisen, du vil bemærke, at olie løsningen faktisk vil begynde at ændre farve som overflade lag af flisen er boret igennem og den indvendige ler er trængt. Nogle gange vil du få en rød farve eller en hvid eller grå farve. Det bare afhænger af, om farven på den indvendige ler bruges til at lave flisen. Du vil også bemærke, at det tager lidt længere tid at bore gennem den øverste glaseret lag, men som du kommer ind i den blødere ler af flisen, smule vil gå lige igennem uden problemer.

•Hold drill bit hastighed konsekvent som du bore gennem hele stykket af flise. Tryk på smule hele vejen igennem flisen til at sikre en ren, sprød hul.

•Congratulations, du bare boret et clean hul gennem flise! Det var let, og det kan ske for alle typer af fliser med en meget høj succesrate hver gang!

Tips & advarsler

  • VIDEO: http://mempirehome.blogspot.com/
  • Gælde ikke for meget pres, når du først bore som boret og bit kan glide væk fra det markerede punkt og bunden flisen. Carbide bit gør sin egen pilot hul, men du skal holde lidt stille.
  • Indeværende bare anlæg på en flad overflade, så bore nogen huller, der bliver nødt til at gå på væggen, før flisen er hængt! Hvis du skal bore på en lodret væg, skal du lave en kop med blikkenslagere kit.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com