Hvordan til at bore et hul i siden af en Top fryser på køleskab Frigidaire

November 24

Hvis du planlægger at bruge din Frigidaire køleskab til noget andet end at holde mad cool, kan du nødt til at bore huller til elektriske kabler. For eksempel, hvis du ønskede at vende dit køleskab i en træ ovn, kan du vælge for at køre pære elektrisk kabel gennem toppen af fryseren. Heldigvis, bore et hul gennem aluminium yderstof, isolering og plast indre shell er ikke meget vanskeligt.

Instruktioner

•Vælg et borehoved store nok til at passe, hvad du skal gennem hul, som gør det muligt at passe en firewall grommet rundt inde diameter af hullet. Firewall grommet beskytter ledninger fra de skarpe kanter af metal ydre skallen af fryseren.

Uddelingen borehoved til en variabel hastighed hånd bore. Indstille hastigheden til en midterste indstilling. Dette vil bidrage til at forhindre boret i rive ud af din hånd, hvis det fangster på den ydre eller indre shell.

•Hold bore i en 90-graders vinkel til fryseren overflade og bor lige ind i fryseren. Et lige snit vil sikre størrelsen af din hul forbliver runde på den ydre skal og den inderste shell. Et aflangt hul lavet af boring i en vinkel vil ikke holde en firewall grommet.

•Tryk på grommet ind i hullet. Siden af ringen har en rille i den. Rillen passer rundt om metal af den ydre skal.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com