Hvordan til at bore et hul i Swanstone

September 11

Hvordan til at bore et hul i Swanstone

Swanstone er en harpiks-baseret byggemateriale, almindeligvis anvendes til oprettelse af bordplader, Brusevægge og dræn. De fleste Swanstone produkter er mærket med boret huller, der viser steder for montering af vandhaner og afløb, men disse åbninger stadig kræver boring før installation kan forekomme. Bore gennem Swanstone er en forholdsvis simpel proces, men hvis gjort uden de rette værktøjer og procedurer, det har tendens til at splintre eller chip, når det er skåret. Gør det korrekt, men klar resulterer i en ren hul, som du kan bruge til at installere uanset inventar, du ønsker at tilføje.

Instruktioner

•Indstil placeringen på køkkenbordet Swanstone hvor man ønsker at bore hullet. Mange synker kommet allerede med hullerne præget af en lille rille i bunden af køkkenbordet hvor vandhaner kræver installation.

•Mark midt i det premarked hul med en blyant eller ved at vælge midtpunkt af hullet du ønsker at oprette i køkkenbordet og markere dette punkt med din blyant i stedet.

•Sæt en 1/4-tommer bore bit til en elektrisk boremaskine. Placer borehoved over blyant mark og slår boret. Lægge pres på køkkenbordet med boremaskine, sigter direkte på køkkenbordet og bore hul igennem til anden siden.

•Fjern bit og erstatte det med lidt hul saw i samme størrelse som hul du ønsker at oprette. Placer spidsen af smule ind i de hul du allerede er boret. Start øvelsen og lægge pres på hul saw bit hen til gåpåmod smule gennem køkkenbordet, ved hjælp af hullet i midten, som en guide til at forhindre hullet så i at glide af på køkkenbordet. Fortsat at lægge pres på boret indtil du har fuldført hullet. Fjerne hulsav fra køkkenbordet og tørre væk eventuelle rester.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske som beskyttelse mod flyvende skår og counter partikler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com