Hvordan til at bore gennem bad flise

April 11

Hvordan til at bore gennem bad flise

Boring af huller i Bad fliser kan være en vanskelig opgave, hvis du ikke er forberedt med de rigtige værktøjer. Det er ikke næsten det samme som boring gennem en regelmæssig væg. Fliser kommer i forskellige teksturer og grader af hårdhed, men ligheden mellem dem er, at de kan splintre, hvis de er boret forkert. Du skal sikre boret ikke skade flisen, og du bliver nødt til at undgå brud flise som du sætte i hullet i den. Bore langsomt og få jobbet gjort rigtigt første gang, fordi du vil sandsynligvis erstatte flise hele stykke, hvis du får det forkert.

Instruktioner

•Applicer afdækningstape på flisen, hullet skal bores. For at sikre, at du ved præcis, hvor hullet er, placere to strimler af tape på tværs af hinanden i en "X" lige hvor du ønsker at bore. Båndet tjener det dobbelte formål at sikre flisen ikke splintres og holde boret glider på tværs af flisen.

•Indstil din boremaskine til den laveste hastighed.

•Sæt en diamant spids borehoved af størrelsen af hullet du ønsker at gøre på boret.

•Drill lige igennem midten af "X" uden at anvende for meget pres. Pres kan bryde flisen.

•Fjern og tillade borehoved køle når det bliver for varmt, og det vil, på grund af den friktion, skabt som det går igennem flisen. Du kan dyppe din drill bit i opskæring olie til at køle det ned. Sørg for at rengøre olie fra spidsen, før du begynder at bore igen, fordi slickness kan forårsage boremaskine til at glide på tværs af flisen.

•Afbryd boring når du har fået gennem flisen sikkerhedskopiering eller drywall og trække drill bit ud omhyggeligt.

Tips & advarsler

  • Manglende indledende fremskridt betyder ikke at du boring forkert. Flise er svært, så at komme ind det kan tage et stykke tid. Hvad du kan gøre for at sikre, at du boring lige igennem er bruge lidt pilot, efter du har fået hul i gang med den første bit. Bare erstatte den første bit med mindre pilot bit og bore en tunnel i flisen. Swap bits igen og bore gennem bliver lettere med tunnelen allerede der.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com