Hvordan til at bore gennem glas fliser

May 18

Hvordan til at bore gennem glas fliser

Glas fliser ser godt ud, når de er installeret i et køkken eller et badeværelse. De tilføjer en dimension og karakter, der er umuligt at opnå med keramik, porcelæn og enhver anden form for flise. Men ligesom alle andre flise typer, du nødt til at være i stand til at bore huller gennem glas fliser til at køre rør gennem dem eller at tillade installation af badeværelsestilbehør. Det er lettere at bore gennem glas fliser, end det lyder.

Instruktioner

Hvordan til at bore gennem glas fliser

•Indstil størrelsen af det hul, der skal gøres.Hvis et hul er nødvendig for at rumme et rør, bore et hul på mindst 1/4-tommer i diameter større end størrelsen på røret. Hvis et hul er nødvendig for at rumme en væg anker (plast, sommerfugl, etc.), bore hul størrelse anbefales på anker pakningens etiket.

Dyrknings tilgængeligheden af fliser og glas bore bit, som du har brug for dit projekt. Fliser og glas borehoveder kan kun være tilgængelig i 1/8-inch intervaller, så det vil gøre det vanskeligt at finde et borehoved at arbejde for en 3/16-inch hul, som er nødvendige for mange plast væg anker applikationer. I dette tilfælde ved hjælp af en murværk smule kan gøre tricket, men det kan tage et stykke tid at bore hullet.

•Mark placering af hul på fliser med en permanent markør. Placere boret ind i rutinen, sætte boret i en strømforsyning og begynde at bore hullet. Tage din tid, bore hullet, så flisen ikke bryder. Placer en skrot blok af træ under flise til støtte.

•Når hullet er komplet, flisen er straks klar til at blive installeret i sin tilsigtede holdning.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug at bore et stort hul til at rumme rør, skal du bruge en diamant hulsav til flise. Disse er tilgængelige på et hjem forbedring butik.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com