Hvordan til at Bore huller i en metalramme til at hænge persienner

October 12

Hvordan til at Bore huller i en metalramme til at hænge persienner

Persienner kan montere til en lang række overflader. Hver overflade har særlige krav til at bore et hul til at rumme en fastener. Metal er den hårdeste af alle de materialer, du er tilbøjelige til at opstå, når montering blind til rammer, der omgiver vinduer og døre. Aluminium, rustfrit stål og kulstof stål er alle metaller, der anvendes i konstruktionen af metal døre og vinduesrammer. En type af boret har evnen til at bore et hul gennem hver type af metal uden hurtigt bliver sløve eller overophedning metal.

Instruktioner

•Hold en af monteringsbeslagene leveres med den venetianske blind mod den metalramme. Køre en blyant rundt på indersiden af hvert beslag monteringshul til at markere placeringer på en metalramme. Gentag processen for at markere monteringshullerne på de resterende beslag.

•Align punkt en center punch med en blyant mærke. Hit bagsiden af punch kraftigt med en 16-ounce hammer. Gøre en fordybning på hvert hul med center punch og hammer.

Uddelingen en 1/8-inch kobolt bore bit i boret. Coat spidsen af boret med opskæring væske.

•Tryk på spidsen af boret i en af center punch fordybninger. Hold øvelsen vinkelret i forhold til den metalramme. Pumpe udløseren på boret til langsomt bore gennem den metalramme. Coat spidsen af borehoved igen, bemærker du røg kommer fra området boring.

•Rengør alle metal spåner fra slutningen af boret lidt ved at køre en stålbørste på tværs af spidsen af bit. Bore hvert hul som beskrevet, belægning borehoved med opskæring væske før boringer hver enkelt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com