Hvordan til at bore huller på granit bordplader

March 30

Hvordan til at bore huller på granit bordplader

Granitbordplader er en smuk tilføjelse til ethvert køkken design. Granit er en meget hård natursten, der menes at være dannet over 300 millioner år siden efter tunge vulkansk aktivitet. Granit indskud og stenbrud er spredt ud over hele verden og betragtes som en af de ældste byggematerialer anvendes andre end kalksten. Granit, bliver meget hårdt i struktur, er kedelig, når det kommer til boring eller formning. Boring i granit kræver ordentlig murværk værktøjer og færdigheder og efterlader lidt at ingen plads til fejltagelser.

Instruktioner

•Sæt gaffatape på det område, du nødt til at bore. Bare et lille stykke omkring to inches lang vil være tilstrækkeligt. Markere bore hul på bånd med et kors. Dette vil forhindre boremaskine fra "walking" og ødelægger overfladen af granit.

•Anvend en ret vinkel drill vedhæftet fil til at holde rutinen i en vinkel. Boret skal holdes i en vinkel, mens bit sidder lige på materialet. Dette kan kun gøres ved hjælp af en kantet drill vedhæftet fil. Forsøg ikke at bore i en vinkel, da dette vil let knække granitten.

•DIP spidsen af murværket bit i skæreolie før du bore. Dette vil holde bit smurt og køligt, mens du borer.

•Indstil hastigheden af boret til 100 til 200 rpm. Bruge et fast greb og forsigtigt begynde at presse på aftrækkeren, ved hjælp af let tryk presser i granit. Genanvende skæreolie, som du bore, hver gang du trækker lidt ud.

Tips & advarsler

  • Ret vinkel drill vedhæftede filer er tilgængelige på mange hardware eller hjem og haven butikker.
  • Aldrig bruge en borehammer når du forsøger for at bore i naturlige sten materialer. Forsøg aldrig at bore i en vinkel uden vedhæftet kantede drill, dette vil forårsage materiale til knæk og smuldre. Altid bære passende øje og åndedrætsværn ved boring i sten materialer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com