Hvordan til at bore i en glasfiber dør

June 6

Hvordan til at bore i en glasfiber dør

Glasfiber døre er meget populære på grund af deres holdbarhed og lethed sammenlignet med andre dør byggematerialer. Du kan dekorere glasfiber døre med blinds eller andet tilbehør, der kræver skruehuller til montering. Glasfiber er hårdere og stærkere end træ, men kan lige så let være boret ind i ved hjælp af træ borehoveder. Glasfiber bliver kedelig drill bits ud hurtigt og generelt kræver pilot huller når boring af huller større end 1/8 tomme.

Instruktioner

•Mark hvor bor huller skal gå ved hjælp af et målebånd og en blyant. Dobbelttjek dine målinger.

•Sæt punktet af et stort søm på mærkerne og trykke det med en hammer, danner et led i glasfiber. Gøre dette til hver mark for at forsikre borehoved går på det nøjagtige sted du ønsker at.

•Tag på sikkerhedsbriller og boremaskine pilot huller på de mærker, der er halv størrelse af de endelige huller ved hjælp af en elektrisk boremaskine. For at undgå at bore gennem begge sider af døren, wrap borehoveder i malertape, så kun 1/2 tommer af tip til at vise.

•Drill huller til endelige størrelse, ved hjælp af en elektrisk boremaskine. Undersænker huller ved hjælp af den korrekte størrelse af undersænker borehoved, dette vil tillade hovedet af skruen og synke ned i glasfiber og sidde flush.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com