Hvordan til at bore i sandsten

January 22

Hvordan til at bore i sandsten

Sandsten er en naturlig sten, brydes af distributører til brug i og omkring boligen. Brudt sandsten findes i en række størrelser og skærer spænder fra store til små, afrundet til flad. Sandsten kommer i en række forskellige farver herunder versioner af beige, tans, grå og brune. Husejere bruger sandsten til at bygge mure, dække et hjems ydre og konstruere pejse, sammen med andre murværk applikationer. Murværk kontrahenter overveje sandsten bløde sten, gør boring i indskud mindre vanskeligt at boring i hårde sten som granit eller marmor. Bore et hul gennem sandsten er nødvendigt at passere ledninger, kabler eller VVS rør gennem tilsluttes til VVS eller elektriske linjer.

Instruktioner

•Measure og mark den nøjagtige placering af hul på overfladen af sandsten med et fedt blyant.

•Indstil stykke af sandsten i en seng af sand hvis det er løs. Hvis mørtel holder sandsten til en struktur, bore gennem det hvor det ligger.

•Fit en carbide spids eller diamant spids drill bit i en boremaskine i en størrelse svarende til størrelsen af den krævede hul. Indarbejde en elektrisk boremaskine, snarere end en Akku boremaskine, fordi en batteridrevet bore typisk ikke har den nødvendige magt til at bore gennem stone.

•Align spidsen af boret lidt med varemærket hul. Slår boret og anvende lys nedadgående pres. Begynde boring langsomt og øge drill hastighed til medium, da smule trænger sandsten. Udøve ikke en masse kraft, fordi du vil bryde borehoved eller jam boret. Lad øvelsen arbejde for at slibe et hul gennem sandsten. Fortsætte boring indtil du når den ønskede dybde af hullet.

•Drej boret ud og Indstil den til at rotere i den modsatte retning, hvis du har problemer med at fjerne drill bit fra sandsten.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, en støvmaske og arbejde handsker når bore gennem sandsten.
  • Drill sandsten udendørs hvis det er muligt at minimere murværk støv inde i hjemmet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com