Hvordan til at bore ind i et badeværelse væg til at installere et brusebad stang

March 8

Hvordan til at bore ind i et badeværelse væg til at installere et brusebad stang

Bruser stænger fås i dynamiske modeller, at klemme mellem vægge på enten udgangen af bruseren eller i modeller kan monteres på vægge med skruer. Hvis du har valgt en bruser stang, der falder ind under sidstnævnte kategori, vil du nødt til at bore huller i vægge til at installere ankre, der vil bidrage til at sikre skruer. Bore huller behov ved at følge en nem trin for trin procedure, der er afsluttet på blot et par minutter.

Instruktioner

•Sæt bruser stangen i den ønskede placering og sikre, det er endda ved at placere et niveau på tværs af toppen af den. Har en hjælper holde op brusebad stang og justere det indtil boblen i niveau salen er mellem de to lodrette linjer på salen.

•Mark skruen huller på begge sider af bruseren stangen ved hjælp af en blyant. Fjerne bruser stang.

•Installer en boret ind i chuck på en boremaskine. Nogle øvelser har en nøgle, der åbner og lukker chuck, og nogle drives i hånden. Vælg en drill bit er den rigtige størrelse til væg ankre bliver brugt.

•Hold udløser en del af øvelsen med din dominerende og sted din anden hånd under forreste del af øvelsen, lige bag chuck, at holde det konstant.

•Drill et hul på hver af blyant mærker ved at holde rutinen i 90-graders vinkel og vejlede smule ind i væggen som du klemme på aftrækkeren. Tving ikke lidt ind i væggen, men lægge konstant pres. Når hullet er boret til den ønskede dybde, tilbage ud i lidt, mens det stadig drejning for at undgå at beskadige kanten af hullet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com