Hvordan til at bore porcelæn vaser for lamper

August 30

Hvordan til at bore porcelæn vaser for lamper

Hvis du elsker vaser, men hader støvede silke blomster eller sjældent vise friske dem, kan du prøve at omdanne din vase til en lampe. Ikke blot vil du være i stand til at vise din vase hele tiden, det bliver en praktisk del af din indretning. Du kan også tilpasse din belysning ordningen ved trolling loppemarkeder for interessante vaser til at omdanne lamper. Den vanskeligste del af processen er boring vase til lampe ledning.

Instruktioner

•Åbn din tabel skruestik til om 1 tomme bredere end den bredeste del af din vase. Fold en blød og tyk håndklæde i halv to gange og placere det som en hængekøje ned mellem skruestik plader. Håndklæde vil forhindre din vase fra revner eller ridser.

•Sæt din vase i skruestik på hovedet ned. Spænd skruestikken, indtil vasen ikke bevæger sig let. Ikke tvinge det hvis skruestikken føles stram og tilbageholdende med at flytte. For meget kraft kan bryde din vase.

•Draw en lille prik, hvor du ønsker at gøre din hul. Da bunden af din vase bliver toppen, bør prikken i midten af bunden af vasen.

•Sæt vase under drill bit på din tryk. Forsigtigt trække håndtaget ned, mens Boremaskinen er til at line op lidt med dit mærke. Foretage de nødvendige tilpasninger, og sætte på din beskyttelsesbriller.

•Drill en lille divot ind i din blyant mærke. Spray vand i divot, at skabe en lille vandpyt. Bore lidt mere og spray lidt mere vand. Fortsætte på denne måde, arbejder meget langsomt, indtil du har boret gennem væggen i din vase. Tør ned i hullet med bløde klude til at tørre det og fjerne enhver skarpe keramiske stykker.

•Drej vase på sin side og snitte en ¼-tommer-dækkende U-form ud af læbe med din højhastighedstog roterende værktøj og en diamant hjul. Dette er, hvor ledningen sidder. Arbejder langsomt, og spray området med vand hver par minutter som du går.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com