Hvordan til at brænde antracit kul

June 3

Med den nylige bekymring over hjem varmeudgifter er antracit kul igen stigende i popularitet. For mange forbrugere, en grønnere indstilling såsom naturgas eller solenergi er ikke endnu overkommelige eller tilgængelige.

Ikke længere beskidt processen med gårsdagenss bituminøst kul, antracit viser sig at være en farbar vej til andre varmekilder. Fordi der er en kurve i indlæring hvor hen til afbrænde antracit kul, er følgende en guide, der kan hjælpe.

Instruktioner

•For at starte en antracit kul brand, åbne din kul komfur, eller ovn, spjæld og aske døren og begynde en brand med sammenrullet avis og kindling træ. En anden mulighed er brand starteren terninger eller kul mus. Være sikker på de er passende og sikker for dit komfur. Læs og følg, retninger på deres brug.

•Når kindling brænder godt, tilføje hårdttræ. Hårdttræ vil brænde ved en højere temperatur og antracit kul kræver en god varm seng på kullene til at antænde.

•Hold dit komfur udkast åbne under læsning og når din briketterne er varmt og klar; tilføje antracit. Tilføje to shovelfuls, distribuere jævnt så godt du kan, så Luk komfur eller ovn.

• Som antracit kul brand skrider frem, bør du have flere inches af røde briketterne. Når dette sker, fortsætte med at tilføje shovelfuls af kul, indtil du når toppen af firebrick. Dette vil synes som en masse, men regne sådan burn antracit kul er en handling at lære hvordan du får det varme niveau lige højre. For lidt kul, og du vil ikke generere varme nok. For meget og du vil sandsynligvis kvæle dit brand.

•Når dine kul er fuldt antændes og brænder godt, luk døren aske og justere støddæmpere for dine kul komfur til kontrol varmeydelse.

•Til yderligere spørgsmål om, hvordan til at brænde antracit kul; Google ordet: 'antracit kul forums', som vil bringe dig til flere af de øverste fora med nyttige forslag til model for kul komfur eller ovn, som du har.

Tips & advarsler

  • Når en kul komfur har en brand går, er det bedst at holde det i gang. Antracit er lettere at holde ud så det er at lade og er nødt til at genstarte.
  • Spørg folk du kender til tips om opvarmning dit hjem med antracit kul. Husk, det er en anden proces end traditionelt bituminøst kul.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com