Hvordan til at brænde Aspen træ

January 20

Hvordan til at brænde Aspen træ

Forbraendingshastigheden af træ varierer meget fra én art til en anden. Nøglen til effektiv brænde og varmeafgivelse er et lavt niveau af fugt i brændet. Aspen er en hårdttræ, ifølge Missouri State University, men det vejer mindre og brænder hurtigere med mindre termisk output end andre hårdttræ arter. En ledning af tørre Aspen træ vejer 2160 lbs., hvorimod en ledning af tørre kornel træ--meget tyk, langsomt brændende hårdttræ--vejer 4,230 pounds, ifølge Utah State University. Aspen er en attraktiv træ for brændstof som det nemt opdeles i logfiler og mindre kindling, producerer meget få til ingen spytte gnister og producerer kun en middelmådig mængde røg når de brændes.

Instruktioner

•Klippe, split og stable din Aspen brænde løst. Har stykkerne mindst 6-inches off jorden på behandlede træ tømmer, sten eller murværk blokke og under tag dækslet fra regnen.

•Tillad korrekt-luftcirkulation gennem og omkring brænde bunke for den hurtigste tørring. Tør din grønne (fugt-fyldt) Aspen brænde i mindst fire måneder og op til et år efter opskæring og opdele brænde logs for at sikre optimal ydeevne.

•Opret en base lag af avispapir over risten af dit træ brændende brændeovn eller pejs. Krølle omkring et halvt dusin ark til et dusin enkelte ark af tørre avispapir i softball størrelse kugler.

•Arrange en løs tangle eller operationsændringer stak af små-gauge kindling træ, med hvert stykke, mindre end 1 tommer i diameter. Arranger kindling, så der er luft rummet omkring stykker og de er ikke i et solidt stablet masse. Du kan bruge små skår af din tørt Aspen træ til dette formål.

•Sæt flere stykker af store, tørre Aspen træ logs over træ pindebrænde i en stabil struktur, enten en firkantet flad trekant, der ikke vil kollapse eller falde frem ud af brændkammeret.

•Indstil papir og venligt stige med en match eller lettere og giver de pindebrænde og Aspen kævler at antændes. Vent indtil logfilerne begynder at gløde rød-orange før markedsføringen ilden til at vokse eller forlænge den yderligere logfiler.

Tips & advarsler

  • Aldrig brug brandfarlige og brændbare væsker til at starte din aspen brand. Dette kan være meget farligt og kan forårsage skade på dig samt din pejs eller brændeovn og omgivelser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com