Hvordan til at brænde korn i en Pellet komfur

April 2

Hvordan til at brænde korn i en Pellet komfur

Majs er en vedvarende og rigelig brændstof kilde, der har potentiale til at nedbringe amerikanske afhængighed af udenlandsk olie til opvarmning. For at brænde majs i en pellet komfur, skal ovnen have de korrekte vedhæftede filer. Majs pilleovne er bygget forskelligt derefter andre typer af varme ovne med yderligere vedhæftede filer herunder en hopper, snegl, omsætning fan og forskellige udluftning krav. Før du brænder majs i din pellet komfur, skal du sørge for, at et komfur udstyret til afbrænding af biomasse. Brændeovne vil ikke brænde majs og forsøger at gøre det kan resultere i operationelle vanskeligheder.

Instruktioner

•Find majs forhandler i dit område. Ikke alle geografiske områder af USA er økonomisk levedygtige steder til opvarmning med majs, og dermed priserne varierer. For eksempel regionerne Midtvesten og Great Plains har rigelige majs, men New England ikke. At finde en majs forhandler i dit område, kan du besøge lokale foder og frø butikker, korn elevatorer, county udvidelse kontorer og lokale landmænd.

•Discuss kvaliteten af majs med forhandleren. Købe majs hvor vandindholdet er ikke større derefter 15,5 procent eller det vil ikke brænde så effektivt. Det er afgørende, at kornet er ren. Majs detailhandlere har ofte særlige maskiner til dette, men det kan gøres, omend møjsommeligt langsomt, i hånden. Ren majs er er fri for alle skidt og snavs og vasket og afskallede så der er ingen kolber eller avner stede. Denne aflejringskegler forårsager komfuret til at blive tilstoppet og funktionsfejl.

•Sæt majs ind i tragten på komfuret. Afhængigt af modellen, vil du kunne manuelt eller elektronisk justere snegl (den skrue, der fodrer majs ind i brændende kammeret). Den mere majs du brænde, den mere varme, du producerer.

• Rengør ovnen efter brug. Den eneste biprodukt af brændende majs er en hård aske kaldet den klinker, som er sammensat primært af siliciumdioxid. Ovnen vil komme med et særligt værktøj for suspension af klinker i enheden. Klinker fjernelse er færdig med et par af tang. Klinker kan bringes uden for at køle og kan stå i græsplænen til at neutralisere sure jord uden skader på miljøet.

•Opbevar majs i en fugt - og insektresistente metal eller plastik opbevaring bin. Hvis du har midler og plads, bygning eller udnytte en eksisterende storage shed for er majs den mest økonomiske løsning, gør det muligt for dig at købe i løs vægt og bruge færre penge og brændstof til forsendelse.

Tips & advarsler

  • Er det billigste at købe majs i bulk direkte fra landmanden, så du ikke betaler for emballage.
  • Majs pellets kommer klar til at brænde og er den mindste arbejdsintensive metode til brænding af majs.
  • Hvis du insisterer på brændende majs i dit træ pellet komfur, kan du prøve en blanding af 50% majs og 50 procent træ med blandede resultater.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com