Hvordan til at brænde Petroleum uden at forårsage sod

July 14

I de kolde vintermåneder, kan din varmeregning skyrocket fordi du forsøger at holde varmen. Mange er på udkig efter alternative muligheder for at hjælpe lavere varmeudgifter. Petroleum er en indstilling, der vil hjælpe med at varme dit hjem uden at sprænge dit budget. Petroleum er desværre ikke uden sin downfalls. Petroleum kan producere sod, som kan forårsage sundhedsproblemer og beskadige indersiden af dit hjem. Der er flere forholdsregler du kan tage, der vil holde din petroleum varmeren fra producerer sod.

Instruktioner

•Hvis sod begynder at danne efter tænding, flytte petroleum varmeren burner enhed frem og tilbage i en rystende bevægelse. Hvis brænderen ikke er placeret korrekt, vil sod begynde at dukke op.

•Laveste vægen ved at dreje vægen højde knop. Når sod vises 10 minutter efter du antændt opvarmningsanlægget, har du vægen indstillet for højt. Ved at sænke vægen, vil du stoppe produktionen af sod.

•Fyld din vandvarmer med lugtfri, høj kvalitet petroleum. Lav kvalitet Petroleum, der er generelt billigere vil skabe sod, lugt og røg.

•Tag sod fra cool varmer ved at tørre den med en klud fugtet i sæbevand. Dette vil forhindre en mulig sikkerhedsrisiko forårsages af sod oprustning. Skyl ovnen ren med en klud fugtet i vand og tørre det tørt.

Tips & advarsler

  • Følg altid advarsler og retninger for din specifikke petroleum varmeren.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com