Hvordan til at brænde værftet stråtag

June 4

Hvordan til at brænde værftet stråtag

Foråret er kommet, sneen er smeltet og din græs er ualmindelig fjedrende og blød. Denne bounciness er ofte forårsaget af et tykt lag af strå under græsset. Strå er normalt sammensat af rødder og stammer fra græs og andet voksende. Hvis tyk nok, kan thatch opsuge vand, før den når rødderne af den nye græs, forhindrer ordentlig vækst. At fjerne thatch giver din græs med ordentlig ventilation og vand det skal trives. Mens der er mange måder at fjerne strå fra din værftet, er brændende den ældste, hurtigste og mest afprøvede og sande metode.

Instruktioner

•Kontroller din lokale by og amt ordinancer for at sikre, at det er lovligt at brænde thatch der. Bemærk særlige restriktioner på thatch brændende, som nogle ordinancer legalisere det kun på bestemte tidspunkter, som om aftenen. Hente alle nødvendige tilladelser.

•Inform dine naboer dine hensigter for at undgå unødige opkald til brandvæsenet. Beskytte deres ejendom ved liberalt fugtning græsset, hegn eller noget der adskiller egenskabslinje mellem din værftet og deres oprette brandbælter.

•Don din flammebestandige tøj, der dækker så meget hud som muligt. Sætte på maske til at undgå røg og sod indånding. Flammebestandige handsker. Bære brandslukker under hele brændingen som en backup plan at hurtigt slukke enhver egensindige flammer.

•Ignite stråtag på hjørnet længst væk fra dit hjem eller andre brændbare genstande. Se ilden omhyggeligt, at bemærke som måde græsset brænder.

•Fortsæt brænde thatch, se nøje for at sikre fire afbrænding støt og i den retning, du ønsker. Spray slangen over områder, der allerede har brændt at sætte nogen skjulte flammer.

•Når du har med held brændt væk alle thatch, slukke hele plænen med en slange som en sikkerhedsforanstaltning. Rive græsplænen, hvis det ønskes, at sprede Aske rundt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com