Hvordan til at bremse afstrømning vand til en Sump pumpen Pit

April 14

Mange huse har et problem med vand når kraftig regn eller storm kommer gennem deres område. Det overskydende vand bliver for meget for jorden for at absorbere og overvælder deres sump pumpen pit med vand. Mange teknikker kan bruges til at bremse strømmen af vand til sump pumpen pit. Nogle boligejere installere en grus dræning felt under græsplæne til at hjælpe vandet flyde væk fra huset. Mens dette virker godt, er det en dyr løsning. En alternativ løsning er at sætte en regn have i det område, hvor overskydende vand er et problem.

Instruktioner

•Vælg en placering til regn-haven, der er mindst 10 fod fra huset og ikke over din kloak linje eller septiktank. En regn haven kan være mindre dyrt og nemmere at konstruere end at afløb indsætte feltet på din ejendom. Du kan installere regn haven selv uden hjælp fra nogen tunge maskiner til at grave i feltet. Formålet med regn haven er at fange det overskydende vand i et område, der ikke vil overvælde sump pumpen. Da de fleste sump pumper er placeret, i kældre eller omkring fundamentet af huset, Find din regn have fra disse placeringer. Vælg en solrig plet til at fordampe og sprede det overskydende vand, der indsamler.

•Gennemfør vand test af sted med at grave en 8 tommer af 8 tomme hul i jorden mindst 16 inches dyb. Fyld hullet med vand og mærke toppen af vand i hullet. Overvåge niveauet af vandet hver 15 minutter til en time for at se, hvor hurtigt vandet løber væk. Du skal bruge en placering, der dræner ret hurtigt.

•Test jord i den placering, du planlægger at bruge. Størrelsen af jordpartikler bestemmer, hvor hurtigt vandet spreder fra lokationen. Sand eller grus er langt den hurtigste dræning ler eller jord med en tunge ler komponent er langsommere. Hvis din jord har en stor ler komponent skal du en større have til at håndtere den langsom frigivelse af den indsamlede vand.

•Juster jord til at fodre de planter, der vil bebo regn haven. Tilføje kompost, sphagnum og nogle sand, hvis de ikke er til stede i tilstrækkelig mængde.

•Dig regn haven ca 2 1/2 fod dybt. Base udfyldningen bør være en blanding af jord og fibermateriale, der vil give god dræning. Bruge strimlet barkflis og græsplæne affald som fibermateriale. De giver næringsstoffer og tjener til at bevare jorden under storm sæson. Linje i bunden med et tyndt lag af grus til at maksimere dræning.

•Installer et afløb rør, der løber fra midten af din regn have styrtløb og væk fra hjemmet og sump pumpen. Dræning i en grøft eller Dam i nærhed er ideel. Hvis din værftet ikke har en downhill skråning, udvide afløb rør yderligere mod kanten af din ejendom og mod en kloak eller storm afløb.

•Vælg de planter, der vil hjælpe dig med at styre vandafstrømning. Vælge planter, der er tolerante over for våd- og jordbundsforhold. Nogle eksempler på plante, der vil tjene dette formål er røde lobelia, søde pepperbush og winterberry holly. I regntiden ønsker du planter til at overleve indtil næste års regn. Vælge planter, der er venlige og attraktive for dyrelivet i din region. Din kreativitet vil gøre haven entydigt jeres. Lokale havearbejde eller havebrug grupper i dit område er gode ressourcer for disse oplysninger.

•Plant regn haven som du ville enhver anden have omkring dit hjem. Line perimeter af rain haven med sten eller liggende tømmer at forhindre indtrængen af græs fra plænen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com