Hvordan til at bremse Sump pumpen Output

March 8

Sump pumper er typisk installeret i boligen, der er på skrånende arealer at årsager vand afstrømning til at bygge omkring fundamentet. Pumperne beskytte fundamenter og kældre mod oversvømmelse ved at pumpe vandet ud af området til en sikker placering. Hvis pumpen funktionssvigt, kan den pumpe når det behøver, og dette brænder ud motoren over tid, øge faren for en oversvømmelse i fremtiden. Opbremsning bundkar pumpen output hjælper med at løse dette problem.

Instruktioner

•Undersøg sump pumpen til at lede efter korrosion. Hvis pumpen er tæret eller tilstoppet, kører den hurtigere for at kompensere for lavere effektivitet. Rengøring pumpen og fjerne forhindringer bidrager til at øge den Pumpeeffektivitet, og det skal bremse resultatet. Følg instruktionerne rengøring i manualen til din specifikke pumpe, fordi det varierer lidt model til model.

• Kontroller at alle slanger forbindes tæt til pumpen. En løs slange eller en lækage bidrager også til pumpen arbejder mere. Tilspænd alle slanger, der vises løs.

•Sørg for at pumpen pumper vand når det kører. Hvis det kører, når der er ingen vand, motoren overophedes og pumpen kan mislykkes. Dette er sandsynligvis forårsaget af en defekt float eller ventil. Åbn pumpedækslet til og du vil se en mekanisme svarende til at flyde i en toilet tank. Kontroller, at armen og flyde bevæger sig problemfrit op og ned. Hvis arm er fast, ventilen forbliver åben og pumpen fortsætter med at køre. Erstatte float enhed og de forbindende arm.

•Elevate pumpe lidt så det tager mere vand til at forårsage aktivering. Dette bremser pumpe output samt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com