Hvordan til at bruge, rense & gemme en skruetrækker

January 16

Hvordan til at bruge, rense & gemme en skruetrækker

Enhver værktøjskasse bør have en samling af skruetrækkere. Skruetrækkere kommer flathead eller Phillips hoved design, og de kommer i en bred vifte af længder, størrelser og materialer. Flathead skruetrækkere har single-slot tips, der sædvanligvis spænder fra 3/32 til ½ tomme. Der er større størrelser, men du kan kun bruge dem til meget tunge opgaver. Phillips hoved skruetrækkere funktionen cross-slidset tips; de kommer i størrelser spænder fra 0 til 4. Skruetrækker håndtag komme i flere typer af træ eller en række plast harpiks og gummi til at imødekomme alle behov.

Instruktioner

•Undersøg hovedet af skruen til at bestemme, om du skal bruge en flathead eller Phillips hoved skruetrækker. Flathead eller kærv skruer har enkelt slots, og Phillips skruer har to krydsende slots.

•Vælg en skruetrækker med en spids størrelse, der nøje svarer til skruehovedet. Glide spidsen af skruetrækkeren ind i slidsen. Inspicere skruetrækker tip, da det hviler inde slot sørge for det passer stramt mod siderne og bunden; Hvis tip er for lille eller for stor, og det efterlader et rum, der kunne reducere overflade kontakt mellem skruetrækkeren og skrue. Dette problem kan forårsage problemer som stripping, glider og reduceret uret/mod uret rotation styrke.

•Grasp skruetrækkers håndtag med tommelfingeren er vender retningen af skruen, du arbejder på. Du slår generelt skruetrækkeren i urets retning at stramme skruen eller en mod uret for at løsne skruen. Dog i nogle tilfælde skal du dreje skruen i modsatte retninger på grund af skruer, at funktionen Tilbageført threading.

•Maintain skruetrækkeren skanken overflade og aflæsse ved at tørre dem efter brug med en olie-fugtet klud til at forhindre rust. Undgå at gnide olie på den skruetrækker håndtag, fordi dette gør overfladen for glat til at håndtere. Fjerne kage på snavs ved at gnide området med en medium-sandkorn sandpapir eller ståluld.

•Opbevar skruetrækker i en regnskabsmæssige sag, tool box eller opbevaring container, der er fri for fugt. Holde sagen, boks eller beholder på et tørt sted. Placer spidsen af skruetrækkeren i en nedadgående retning, når de udfører det i en tømrer taske lomme til at undgå at skrabe eller stikkende dig selv på spidsen.

Tips & advarsler

  • Vedhæfte en skruenøgle eller låsning skruestik greb til den skruetrækker blade eller håndtere for at forbedre roterende gearing, når der beskæftiger sig med svære at slå skruer.
  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger skruetrækkere. Skruetrækker tip kan brække af under brug og medføre fare for øjenskader.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com