Hvordan til at brusebad eller bad flisebelægning

April 12

Flisebelægning et brusebad eller bad kan være en kompliceret husholdning projekt. Tilføjelse af en fugt rigt miljø kræver, at du vælger din materialer omhyggeligt. Du skal vælge mørtel, fliser og fuger, der er resistente over for fugt, og sat fliser til badeværelse overfladen fejlfrit at undgå svag obligationer gjort værre af vandet i luften. Med alle elementerne af projektet arbejder sammen selv, kan du bygge en flisebelagt væg, der trækker på off vandet og tilføjer en attraktiv dekorativt element til dit badeværelse vægge.

Instruktioner

•Forbered overfladen af væggene for montering af fliser. Fjerne noget på den overflade, der kan komme i vejen for dine lægge fliser, hylder, inventar, sokler eller trim. Hvis fliser bruseren, dække afløbet med tape for at forhindre, at noget falder ned i afløbet. Fjerne tapet hvis til stede, og hvis væggene er malet sand overfladen af malingen til at fjerne enhver blank finish.

•Installer en fugt resistent drywall til væggene i bruseren hvis du flisebelægning området, for at beskytte væggene fra fugt lækage. Hvis du vil installere drywall, søm det sikkert på plads til den eksisterende væg eller de væggen studs omkring brusevæg.

•Chalk en retningslinje for placeringen. Fliserne skal begynde en ottendedel af en tomme over bruser bassin eller gulvet i badeværelset væggen. Måle den nødvendige afstand over start niveau og streng en kridtstreg mellem to punkter langs den valgte højde. Fastgør kridtstreg mod væggen for at oprette en straight og vejlede line-niveau.

•Mix et parti af thinset mørtel i en spand. Sprede mørtel på badeværelse væg ved hjælp af en indskåret murske. Sprede mørtel til en ensartet højde og derefter vippe murske 45 grader og bruge hakket kant til at rejse en række af højderygge i mørtel. Kamme vil give et jævnt spredt af mørtel til bagsiden af de installerede fliser.

•Sæt fliser til spredning mørtel. Tryk på fliser fast til mørtel, ved hjælp af kridt retningslinje for at indstille den første flise jævnt. Brug et lille vrid bevægelse når du fliser på plads for at sikre mørtel spreder jævnt langs bagsiden af fliserne. Fjerne den første flise og tjekke tilbage til mørtel dækning. Hvis overfladen af flisen er fuldt dækket end lag af mørtel er tilstrækkelig, hvis ikke spredes mere mørtel til væggens overflade og genanvende højderygge udhugning dem højere ved at justere murske vinkel på 90 grader.

•Fortsæt at placere den første række fliser, bruger retningslinjen for at holde fliserne selv. Placer to flise afstandsstykker mellem hver flise til at give plads til fliser til at flytte, når overfladen af muren udvider og kontrakter med temperaturændringer.

•Kontrollér, at fliserne er placeret levelly på væggen ved at lægge en lille krydsfiner planke på fliser, der dækker flere på leddene og forsigtigt at ramme planke med en gummihammer.

•Kontrollér niveau af rækker af fliser ved at placere en tømrer niveau på toppen af en række lagt fliser. Hvis nogen er ude af position, justere placeringen, mens mørtlen er stadig våd. Fortsætte med at lægge rækker af fliser, indtil du når den ønskede højde. Sørg for, at rækker af installerede fliser udvide at højde flere inches over den bruser hoved stativ, til at vogte vand backsplash i brusevæg. Klip de delvis fliser omkring armaturet, således at de lægge flush mod armaturet åbning og er omfattet af armaturet er base, når erstattet.

•Finish flise rækker ved at placere trim fliserne langs den øverste række væg fliser hvis du ikke slutter ved loftet.

•Klippe delvis fliser når det er nødvendigt med en flise cutter. For mindre nedskæringer eller buet snit bruger flise nippers til snip fliser efter behov.

•Finish installation af fugning fliser. Fjerne flise spacere og derefter anvende injektionsmørtel til overfladen af fliserne ved hjælp af en injektionsmørtel float. Udfyld leddene mellem fliserne helt. Tørre væk eventuelle overskydende injektionsmørtel brug en fugtig svamp. Vente 30 minutter på injektionsmørtel rester på fliser til at slå en kedelig dis, og derefter tørre væk injektionsmørtel restkoncentrationer ved hjælp af en ren fnugfri klud. Placer en linje af caulk på kanten af den flisebelagte overflade. Tillad injektionsmørtel i to uger og derefter anvende et lag af cementmørtel sealer på overfladen af fliserne.

•Udskift alle armaturer, sokler og trim fjernes før flise installation.

Tips & advarsler

  • Beskyttelsesbriller og handsker skal bæres, når du blander mørtel for at undgå hud- og øjenirritation fra materialet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com