Hvordan til at bryde en bevægelsesføler

February 7

I stand til påvisning af faste stoffer, gasser, lys eller varme, bevægelsesfølere bruger optik og lys til at registrere objekter. Derudover bevægelsessensorer giver sikkerhed for private hjem og virksomheder og ofte bruges i elektronik, såsom videospil systemer og GPS-enheder. Sælges enten som enkeltstående udstyr eller implanteres i tredjepartsenheder, bryde sensorer ofte, hvilket fik brugere til at genbruge. Men før genanvendelse, en bruger måske ønsker at bryde en sensor for at fjerne lys eller elektriske komponenter til brug i et andet projekt eller enhed.

Instruktioner

•Åbn batterirummet fjerne batterierne. Brug en skruetrækker til at åbne rummet, om nødvendigt.

•Anvend en skruetrækker til at fjerne tarmene eller plast dækker fra sensoren. Hvis det er nødvendigt, bruge en hammer til at forsigtigt ramte og knæk plast belægninger for at fjerne dem. Brug arbejderens handsker, når du fjerner de knækkede stykker for at undgå at skære dine hænder.

•Decide om, hvordan du ønsker at bryde sensoren. Du kan ødelægge sensoren af gennemvædning det i vand, bryde den med en hammer eller baseball bat eller ved at placere sensor inde i en mikrobølgeovn og stegning af elektriske kredsløb. Udøve forsigtighed når bryde sensoren fordi skarpe stykker kan flyve hvis hit.

•Sæt plastdele og elektriske komponenter inde i en plasticpose. Tage batterier og motion sensor dele til din nærmeste genanvendelse center for ordentlig fjernelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com