Hvordan til at bygge brugerdefinerede bogreoler

September 28

Hvordan til at bygge brugerdefinerede bogreoler

Bogreoler har støt blive mere populære stykker af møbler have inden for et hjem. Læsning er en fælles hobby, og mange mennesker finder det beroligende at sparke tilbage med en dejlig bog efter en lang dag på arbejde. Over hundrede tusind bøger er udgivet på årsbasis, hvilket gør korrekt opbevaring en nødvendighed for enhver bog elsker. Lære at gøre brugerdefinerede bogreoler er en enkel proces, der giver mulighed for organiseret opbevaring og nem adgang til alle dine foretrukne romaner.

Instruktioner

•Saml den ydre ramme. Begynde ved at placere de to 60 x 12 tommer sider på en flad overflade. Lime 35 x 12 tommer toppen af reolen på den øverste inderste kant på den ene side, og Gentag med anden 60 x 12 side stykket. Derefter, lime 35 x 12 tommer base på bunden inderkanterne af begge sider, skaber en rektangulær ramme. Nail toppen og base på plads med negle hver tre inches langs de ydre top- og bundkanterne af side-stykker.

•Sæt tilbage til bogreol. Bestemme, hvilken side af bagsiden stykke vil være den ydre side, står over for en mur, og hvilken side vil være den indvendige side, synlig mellem hylderne i reolen. Anvende trælim omkring de udvendige kanter af rammen. Sørg for 60 x 36 tommer tilbage stykke har den indvendige side vender opad, og line up kanter af ryggen med alle fire hjørner af rammen. Tryk på rammen i sted, limet side ned. Nail afsnittet tilbage på rammen ved at placere et søm hver fire inches rundt den ydre kant.

•Sæt reol rammen i stående stilling, og skrue i reoler parentes. Fra bunden af reolen, foranstaltning og skrue i parentes hver 10 tommer indtil du når toppen af bogreolen. Placer to beslag på hver side, en for hvert hjørne af hylden.

•Sæt 35 x 11 tommer reoler stykker på beslagene. Skub forsigtigt hylderne på plads, indtil de hvile fast mod bagsiden af enheden.

Tips & advarsler

  • Maling eller pletten reol til at matche dit værelse indretning. Disse reoler kan tilpasses så den passer til bredden på din ledig plads ved at tilføje eller fjerne den samme mængde inches til de hylder, top og base længde. Justere højden på book sag ved at tilføje eller fjerne den samme højde beløb fra højden af hver side stykke. Hvis højden øger mere end 10 inches, har du plads til at tilføje en anden hylde. Hvis du justerer højden eller bredden af rammen, skal du justere bagsiden af bogreolen på samme måde. Hylderne kan også være fordelt med varierende højder mellem dem til at passe forskellige størrelse bøger, eller til en mindre traditionelt look.
  • Hvis du har små børn i hjemmet, kan du overveje at købe parentes for at forankre reol på væggen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com