Hvordan til at bygge din egen AC elektrisk solpaneler

August 4

Hvordan til at bygge din egen AC elektrisk solpaneler

For at opbygge AC solpaneler, skal solceller være installeret i vejrbestandigt kabinet og forbundet i serie. Celler varierer meget i pris; selv om det er muligt at købe partier af sekunder. Dette vil reducere omkostningerne, men de kan indeholde nogle defekte celler. Celler skal være loddet sammen med faner, som kan eller kan ikke fastgøres. Når først færdig, disse paneler generere DC (jævnstrøm) og kræver en inverter til at ændre strømmen til AC (vekselstrøm). Opbygning af solpaneler er arbejdsintensiv, men besparelserne er væsentlig.

Instruktioner

Opbygning af solpaneler

•Calculate mængden strøm der skal genereres. Hvis der er en kontinuerlig belastning skal leveres, ville der være en base. Derefter tilføje andre belastninger, der kunne tegning magt på samme tid. Tilføje op watt til at få samlet.

•Indstil som solceller til at købe, under hensyntagen til den samlede magt er nødvendig for. Købe fabrikken sekunder eller beskadigede celler, hvis reducere omkostninger er vigtigt. Overveje den øgede arbejde, der kræves til at teste hver celle. Købe celler med faner vedhæftet, reducere lodning arbejde.

•Decide solcelle-aftale i hvert panel. Et lille panel kan indeholde 36 celler og generere 18V DC. En stor panel kan indeholde 240 celler og generere 120V DC.

Cellerne skal være arrangeret i et gitter--f.eks 6 celler af 6 celler eller 12 celler ved 20 celler-- og de skal alle være forbundet i serie så spændinger tilføje.

Små paneler er lettere at arbejde med, og generere lav spænding--som ikke er farlige. Disse er også lettere at skifte ud eller reparere.

•Indstil konfigurationen af panelerne. Den samlede nominel effekt af paneler skal være lig med magt til at blive genereret, mindst.

Panelerne skal forbindes i serie, generere en spænding på 300V til 600V, og parallelt--så de producerer nok strøm til at generere den nødvendige magt.

•Build vejrfast indhegninger. Disse består af en lavvandet kasse med en krydsfiner tilbage og bestyrelser rundt i kanten, hvilket giver en dybde. Dette er lige nok til at rumme solcellerne.

Dynen er plexiglas, forseglet med silikone og holdes på plads med skruer. Lim og skrue i kabinettet sammen, og male med en god kvalitet udendørs maling. Forlade plexiglas cover og fugemasse ud, indtil cellerne er installeret.

•Solder faner på alle front tilslutninger af celler. Faner skal være loddet langs den forreste forbindelse strimmel af hver celle. De skal være lang nok til at nå ud til hele forbindelsespunkter på bagsiden af den næste tilstødende celle. Køb tabbed celler reducerer mængden af arbejde, men check at sørge for fanerne er lang nok.

•Installer solceller efter arrangementet besluttet på i trin 3. Tegne blyant linjer for at hjælpe med at installere cellerne i lige linjer, i deres rette steder.

Placer en celle med forsiden nedad på en blød klud, med fanerne peger nedad. Lodde faner på back forbindelsespunkterne med de ekstra længder peger opad.

Sted cellen øverst til venstre i panelet med front faner peger nedad, og lim cellen på plads med en enkelt perle af silikone fugemasse i midten af bagsiden af cellen. Celler udvide og kontrakt anderledes end krydsfiner, og kan bryde hvis limet på mere end ét sted.

•Sæt den blød klud over installerede celle og sted en anden celle med billedsiden nedad, med dens forreste faner peger opad. Bøje fanerne front af den første celle over bagsiden af den anden celle, og lodde på plads. Rotere den anden celle på plads på panelet, og Gentag, indtil den første lodrette række af celler er fuldført. Gentag med de anden lodrette rækker af panelet, indtil alle celler er installeret.

•Brug isoleret ledning af den korrekte spænding og nuværende ratings til at forbinde hver forreste fane nederst i den første lodrette række til de tilsvarende tilbage tab af solcelle på toppen af den anden lodrette række. Køre ledninger mellem rækker af celler. Gentag, indtil alle rækker er tilsluttet.

•Drill huller øverst venstre hjørne af panelet, og trække de tilbage faner i den første celle gennem. Disse vil være positive forbindelsespunkterne i panelet. De fleste celler er positiv og front negative: Check for at sikre.

Gentag for de forreste fører af den sidste cellen nederst til højre. Disse er negative forbindelsespunkterne i panelet. Forbindelsespunkterne kan være forbundet til andre paneler, eller de kan være forbundet til frekvensomformere. Hullerne skal være forseglet med silikone.

•Tilføj plexiglas dækker. Placer en lille, kontinuerlig perle af silikone fugemasse på toppen af bestyrelser rundt i kabinettet. Sted plexiglas over perle af silikone. Bor skruehullerne i plexiglas, og sænk.

•Vælg inverteren. De fleste anlæg til dato har brugt en enkelt, stort inverter til at tage output fra alle solpaneler og ændre det til AC. Nye teknologier tillader små invertere tildeles til mindre paneler; og give dem mulighed at blive tilsluttet sideløbende. Ethvert anlæg, invertere skal svare til den samlede strøm, der kræves, og skal være normeret til solpanel output spænding. Invertere leverer 120/240V.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com