Hvordan til at bygge din egen Ammans opbevaring

September 2

En Ammans er det et sted i huset med evnen til at sætte stemningen for hele dagen. Et sted at få fat i din frakke på vej ud og et sted at smide dine nøgler i slutningen af dag, Ammans er hvor det hele sker. Den nøglen til at holde det hele sammen er til at finde storage-løsninger, der passer til dine behov og dit budget. En mulighed er at hyre en entreprenør til at designe og konstruere en lagerenhed. En anden mulighed er at rulle ærmerne op og bygge det selv.

Instruktioner

•Measure og tegne et billede af den tilgængelige Ammans plads. Tage hensyn til en dør, der kan åbne ind i Ammans. Bestemme og lave en liste over dine Ammans opbevaringsbehov. Hvor mange skabene for at du har brug for? Hvad ellers vil du gemme i Ammans? Tegne et billede af, hvad du håber at opnå.

•Ansigt til den lokale isenkræmmer for at finde en lamineret closet arrangør, såsom ClosetMaid. Købe et skab arrangør (typisk 15 inches af 84 tommer) for hver locker, du har brug for i Ammans. Henvise til Ammans billede fra første trin og afgøre, om der er plads til venstre for mere lagerplads. Hvis rummet tillader, stykke sammen en kombination af 24-tommer og 15-tommer bredde skab arrangørerne til at passe pladsen. Købe nok beadboard for at spænde længden og højden af skabet arrangørerne, når de placeres sammen side om side.

•Based på din Ammans behov, Vælg skuffer, skabslåger og hylde Tilføjelser til at gå med de ekstra skab arrangørerne.

Anslag dysefastgørelsen fjerne arbejdsområde baseboard ved hjælp af et brækjern. Tillægger væggen med trælim i beadboard og male det. Samle skabet arrangørerne ifølge producentens anvisninger. Sammenstykke arrangørerne i den ønskede konfiguration. Vedhæfte arrangørerne til væggen med L-beslag leveres og til hinanden med skruer.

•Klippe af riflet molding og lim det at sømme mellem hvert skab arrangør. Maling eller pletten for at matche enhederne. Eventuelt skære baseboard og vedhæfte på væggen for enden af Ammans lagerområde.

•Purchase kurve til at udfylde nogle af lagerområdet hylder for at holde rod i skak og viste sig at være en dekorativ flair til den nye Ammans plads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com