Hvordan til at bygge din egen Chipmunk Trap

September 4

Hvis du har en gård eller bor i nærheden af skoven, chancerne er har du bemærket chipmunks kører omkring din ejendom, som de samle mad og udgrave nye boliger. Jordegern kan være gavnlige, fordi de spiser larver og andre irriterende insekter, kan de også skabe ravage på dit birdfeeder og kompromittere den strukturelle integritet af fundamenter og vægge på grund af deres omfattende gravende. Ifølge GetRidofThings.com, har jordegern også været kendt for at spise fugl æg og endda hatchlings (Se referencer 1). Hvis du ønsker at skære ned på befolkningens chipmunk omkring din ejendom, er der en nem og hjemmelavet løsning til fældefangst dem.

Instruktioner

•Klap pap rør så at det danner en omvendt U-formet tunnel. Dette vil forhindre de pap rør fra rullende rundt overfladen af bordet.

•Sæt en tabel (en stol eller skammel vil også arbejde) i et område, hvor jordegern er løbet løbsk.

•Sæt pappet tunnel på kanten af bordet, således at omkring ½ eller ¾ af det hænge ud over kanten.

•Sæt en stor spand på jorden nedenunder pap tunnelen. Spanden skal være høj nok, så at en fanget chipmunk ikke kan undslippe, og tunge nok til, at det ikke kunne banke den.

•Bait pap tunnelen med solsikkefrø og nogle jordnøddesmør. Sørg for der er lokkemad i slutningen af tunnelen (den del, der hænger over kanten) og et par frø på bordets overflade fører op til tunnelen. Når en chipmunk følger agn ind i tunnelen og rejser til formål at tage ekstramateriale, vil vægten af dyret forårsage pap tunnelen til at falde ned i spanden.

Tips & advarsler

  • Du kan oprette en tabel med pap tunnelen (fuldt understøttet på bordets overflade) og agn det for et par dage for at give de frække jordegern at vokse vant til fodring i dette område.
  • Tjek på spanden mindst en gang om dagen, selvom flere ofte er bedre. Hvis du beslutter at flytte de frække jordegern, efter de har været fanget, bede om tilladelse hvis du frigive dem på ejendom, der ikke ejes af dig.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com