Hvordan til at bygge din egen Gargage kabinetter

November 19

Hvordan til at bygge din egen Gargage kabinetter

Garage kabinetter er multipurpose storage solutions at holde din garage clutter gratis. Ikke alene vil disse kabinetter give dig et sted at opbevare alle de diverse genstande, men de vil også gøre det nemmere at holde din garage organiseret. At bygge din egen garage kabinetter, finde et design, tage et par målinger og konstruere den grundlæggende ramme ved hjælp af krydsfiner og træskruer.

Instruktioner

•Vælg en tom væg i din garage. Bestemme den ønskede bredde, dybde og højde på din frysere ved at måle den plads, ved hjælp af et målebånd. Optage disse målinger af din frysere på et stykke papir.

•Klippe to stykker af 1/2-tommer krydsfiner til den ønskede længde og dybde i din frysere, ved hjælp af en tabel så. Disse to stykker bliver prima og nederst bedømmelseskomite for din garage kabinetter. Klip to stykker af 1/2-tommer krydsfiner ved hjælp af de højde og dybde målinger for sidepaneler.

•Indstil to sidepaneler oprejst på deres længste smalle kant, parallelt med hinanden. Placer prima og nederst bedømmelseskomite mellem top- og bundkanterne af sidepaneler, danner et rektangel. Justere alle kanter og derefter drive søm fra en sømpistol gennem prima og nederst bedømmelseskomite i sidepanelerne.

•Klippe ekstra ark af 1/2-tommer krydsfiner ved hjælp af de dybde og højde målinger af din kabinetter til at tjene som dividers. Hvis du bygger en hel væg af kabinetter, opdele dem i mindst fire mindre sektioner, ved hjælp af træ rumdelere. Måle og markere placeringen af disse dividers med blyant langs panelerne toppen og bunden af rammen du bare samles.

•Skub 1/2-tommer krydsfiner skillelinjerne mellem prima og nederst bedømmelseskomite, var du lavet blyant mærker. Sikre paneler ved at køre søm gennem prima og nederst bedømmelseskomite i dividers.

•Klippe stykker 1 x 2 tommer hårdttræ til længde, til at passe inde i hver af de kabinet sektioner når placeres fladt mod prima og nederst bedømmelseskomite. Du skal bruge to lige-længde stykker 1 x 2 tommer hårdttræ til hvert kabinet afsnit.

•Anbring to stykker 1 x 2 tommer Hardwood inde i hvert kabinet afsnit. Ét stykke bør være flush med bundpanelet og andet skal være flush mod det øverste panel. Sidekanterne af hårdttræ stykker bør være flush med sider af de kabinet sektioner.

Uddelingen stykker 1 x 2 tommer Hardwood på plads ved at køre 1 1/2-tommer træ skruer ned gennem øverst panel i det øverste stykke af løvtræ og op gennem den nederste panel i den nederste stykke af løvtræ. Gentag denne proces for at sikre hårdttræ stykker i alle kabinet sektioner.

•Anvend en stud finder til at finde studs i garage væg, og markerer deres positioner i blyant. Hold rammen kabinet mod væggen og Fastgør det ved at køre 3-tommer træ skruer gennem stykker 1 x 2 tommer hårdttræ i væggen studs.

•Construct hylder til din frysere af skære plader af 1/2-tommer krydsfiner til dybden af kabinettet og den særlige kabinet sektion bredde. Skub hylderne mellem dividers, derefter vedhæfte dem ved at køre søm igennem dividers til hylderne.

•Klippe ekstra ark af 1/2-tommer krydsfiner at bygge døre til din garage frysere, ved hjælp af de højde og bredde målinger af hvert kabinet afsnit. Vedhæfte dørene ved at installere en metal hinge både øvre og nedre hjørne af de skabslåger.

•Paint eller pletten kabinetter. Vælg en maling, der tåler ekstreme temperaturer. Hvis du foretrækker at bejdse dem, Påfør tynde lag med en pensel, og derefter børste eller spray på et eller flere lag klar lak eller polyurethan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com