Hvordan til at bygge din egen køkken spisekammer med døre

January 23

Hvordan til at bygge din egen køkken spisekammer med døre

Når du har en familie, kan kabinetter alene ikke levere nok lagerplads til din mad. Opbygge en pantry sparer du penge og giver en masse ekstra mad opbevaring. Et spisekammer er et must have for enhver familie. En indbygget pantry vil også øge værdien af dit hjem.

Instruktioner

•Få to bestyrelser, der er 12-tommer bred og 6-fod høje. Bruger en Akku boremaskine og 1/16-tommer bore bit drill syv rækker af tre huller starter 1/2 tommer ned fra den øverste kant til den første række, derefter ned 11 inches for den anden række og derefter ned 12 inches for tredje gennem den syvende række arbejder lodret ned i bestyrelsen. Hullerne i rækkerne skal placeres 1 tommer i fra hver kant og på midtpunktet vandret. Nu på toppen og bunden af bestyrelsen, i midten af 1 inch tykkelse, bore tre huller, der kører vandret med 12-tommer bredde, der er 1 tommer i fra hver kant og på midterpunktet. Gør dette for hver ende.

•Drill huller i to af syv 12 tommer af 3 fod stykker. Hullerne skal være 1 tommer i fra hver kant, som bestyrelsen fastsætter på langs. Hullerne skal lodret i en række, en hul 1 tommer i fra hver kant og derefter et hul på 6-tommer midtpunkt. Disse huller der skal bores ned gennem skoven. Sæt de to til side og ved de er top og bund. Få de fem resterende bestyrelser og lægge dem på langs. Bestyrelsen er 1 tomme tyk, eller 3/4 tommer tyk. Bore tre huller i tykkelse i hver ende, som er 1 tommer i fra hver kant og på midterpunktet. Rækken af huller i hver ende skal køre vandret. Disse er hylder.

•Lay ned 1 1/2-fods wide af 6-fods lang boards lodret. Disse er dørene. Beslutte, hvor du ønsker din hængsler. En fod fra toppen og bunden af hver dør er god. Lægge dit hængsel på træ og marker den træ, hvor hullerne er. Bore huller på døre og også på side stykker for hængslerne.

•Sæt skruer til at sikre toppen og bunden brikkerne til side-stykker. Indsæt hylder én ad gangen, tilpasse hullerne og sikre med Akku boremaskine og skruer. Fastgør døren ved at indsætte skruer hvor du har boret for din hængsler.

•Sæt den 1/4-tommer krydsfiner som underlag for dit spisekammer. Bruge efterbehandling negle og en hammer. Sætte pantry hvor du ønsker det og nyde alle dine ekstra mad opbevaringsplads.

Tips & advarsler

  • Tag dig tid.
  • Bruge pleje og forsigtighed, når du bruger en Akku boremaskine.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com