Hvordan til at bygge din egen racerbil

May 12

Hvordan til at bygge din egen racerbil

Hvis det har en søgemaskine, vil nogen forsøge at race det. Hastighed-entusiaster, der ønsker at deltage i løjerne bør følge disse enkle trin, som fortæller hvordan man opbygger en racerbil, der er klar til at konkurrere.

Instruktioner

Hvordan til at bygge din egen racerbil

•Kontakt dit budget før du begynder. Du skal muligvis starte med showroom-bil racing og flytte din vej op til auto-passage eller modificeret eller speedway racing.

•Find ud af de regler og bestemmelser i racing klassen du vælger. Internettet kan være til stor hjælp i afslører, hvilke klasser har som specifikationer. Hvad er lovligt i en klasse kan få du diskvalificeret i en anden. Det er afgørende at være helt klar over, hvilken slags bil er acceptabelt at arbejde fra.

•Purchase en grundlæggende, korrekt kører bil. Da du køber det til race, gør det ikke rigtig noget hvis vehcile passerer smog test (medmindre du overvejer at køre det til og fra arrangementer). Hvis du har en trailer og et køretøj til at trække din racerbil med, har du en masse muligheder.

•Strip indre af bilen efter reglerne og forordninger af din klasse af racing. Da lettere vægt betyder hurtigere rejse, jo mere du kan slippe af, jo bedre. Du behøver kun grundlæggende værktøjer til denne proces.

•Purchase og installere racing gadgets, såsom en roll bur, racing sæde, fem-punkts sele og andre sikkerhed elementer. Den håndbog, leveret af det styrende organ i din foretrukne racing klasse vil liste forordninger og gøre ikke-bindende forslag. Fokuserer først på opfylder reglerne, og bruge dine resterende racing budget på de fakultative elementer.

•Søge ud potentielle sponsorer til at hjælpe dig med at gå resten af vejen. Maling job især er pebret, men hvis du har et par af sponsorer, kan du muligvis strække din racing budget yderligere. Tænk: Har du en one-on-one relation med den administrerende direktør eller indehaver af en virksomhed? Se, hvis han kan give dig en smule skattemæssig hjælp. Til gengæld acceptere at sport logoet for business på din bil og racing gear.

•Invest en god luns af pengene i høj kvalitet racing dæk. Følg retningslinjerne i din racing klasse og købe de bedste dæk kan købes for penge.

•Netværk via internettet med andre racing aficionados i dit område og få rådgivning om hvor man kan gå til dele, maling job, svejsning og andre tjenester, du kan udføre for dig selv.

•Sæt hele bilen sammen før det første løb. Afhængigt af type af racing du gøre, køretøjet kan ikke længere være gaden juridiske. Men uanset om dækkene selv passe, bilen vil starte og rev op til tilstrækkelig høj RPMs. Sørg for, at sædet er installeret til din smag, som kan gøre din oplevelse på den første begivenhed gå meget glattere.

Tips & advarsler

  • Har ikke plan om racerbil på gaden dæk. Dette er en fejltagelse, almindeligt foretaget af novicer, der ikke forstår at racing og køre er to helt forskellige aktiviteter.
  • Tillad ikke maling job at spise for meget af din racing budget. Nybegyndere er i særdeleshed ofte så bekymret om at have en bil, der ser hurtigt, at de undlader at bygge en, der rent faktisk kører hurtigt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com