Hvordan til at bygge din egen slagter blok til tilberedning af mad

July 21

En naturlig træ slagter blok er ikke kun appellerer til øjet, men det er ekstremt utilitaristisk; hver chef værdsætter at have de bedste skærefladen tilgængelige. En slagter blok forhindrer for tidlig kniv blade slid og forlænger tid mellem kniv sharpenings. Slagter blokke kan koste over en hundrede dollars, men for en brøkdel af prisen den handy gør-det-selv kan få tilfredsstillelsen at bygge en blok til enhver størrelse og form specifikationer. Et hjem-bygget slagter blok kan være lavet af stort set alle hårdttræ tilgængelige.

Instruktioner

Hvordan til at bygge din egen slagter blok til tilberedning af mad

•Lay 1-3/4 "x 22" strimler af hårdttræ side om side til at danne en 17 "x 22" rektangel. Sted vandtæt trælim på begge sider af de kanter, hvor hver af stripsene touch. To endestykkerne behøver ikke lim på deres udvendige kanter. Klemme med træ klemmer, indtil limen oser ud mellem banerne. Tillad lim til at tørre i mindst 24 timer.

•Unclamp bestyrelsen og brug den elektriske bordrundsav for at skære 1-3/4" strips vinkelret i forhold til de oprindelige strimler. Lægge disse strimler så ende korn står og Gentag de limning processen som i trin 1. Re klemme den nye blok og lad det tørre i mindst 24 timer.

•Unclamp blokken og runde kanter ved hjælp af en router eller slibning det med 40-sandkorn sandpapir, indtil det er glat. Brug en elektrisk sander med 60 sandkorn sandpapir og sand alle sider indtil glat. Gentag slibning med 80 og 120 sandkorn sandpapir, indtil alle slibning mærker er væk.

•Brug en blød, fugtig klud til at fjerne enhver savsmuld, der kan være tilbage på slagter-blok. Lim gummifødder til hvert hjørne af nederst del af slagter blok.

•Treat sider, top og bund af slagteren blok med mineralsk olie og lad olien til at trænge ind i 30 minutter før aftørring slagter blok tør med en ren, blød klud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com