Hvordan til at bygge din egen Texas Grill

May 12

En grill kokke kød hurtigt med flamme og direkte varme. En ryger bruger en langsom indirekte teknik, med røg transporterer varme til kødet og formidling af en særlig smag. Bøffer kan blive grillet i minutter; ribben, Stege og briskets tage timer på en ryger. Et Texas grill kan bruges til at tilberede begge veje. Du kan gøre en Texas grill fra en 55-gallon drum, men det kræver oxy-acetylen svejseudstyr, Gastanke, lommelygte og beskyttelsesudstyr og ekspertise i skæring metal med en chop så og svejsning ved smeltning svejsning stænger for at sammensmelte to stykker sammen.

Instruktioner

•Find en 55-gallon drum, der ikke har været brugt i petroleum eller kemiske produkter. Tage låget af, sæt den til side og rengør tromlen grundigt. Krat det med opvaskemiddel og en stiv børste og lad det tørre. Konfigurere din svejsning udstyr med kampvogne af ilt og acetylen gas, tilslutning af slanger og en justerbar fakkel; at gøre en Texas grill kræver svejsning udstyr og dygtighed som svejser og metal arbejdstager.

•Measure tromle med et målebånd, længde og omkreds. Brug disse dimensioner til at skære 2-tommer vinkel strygejern for at gøre en rektangulær ramme eller vugge til støtte tromlen. Gering ender på 45-grader med en metal chop saw og fastgør hjørnerne med svejserens klemmer. Tænd gas, lys faklen og svejse leddene ved at smelte en svejsning stang med fakkel at smelte metallet hvor de to stykker mødes.

•Kontrollér ben for rammen af skæring vinkel strygejern 30 inches lang. Sæt disse indvendige hjørner af en rektangulær ramme og svejse dem på plads med fakkel og svejsning stængerne. Forlade rammen med benene oprejst. Mål afstanden mellem ben og skåret vinkel strygejern for seler forbinde dem. Lagt en bandage på hver længde og en i hver ende. Klemme dem om halvvejs op benene og svejse dem på rammen.

•Indstil rammen oprejst på sine ben og læg tromme på toppen. Svejse det til rammen med korte punktsvejsninger, omkring 2 inches lang, tre på hver side og to i hver ende. Måle halvvejs ned i omkredsen og trække en linje med kridt rundt om tromlen for at opdele den i to. Markere en anden linje i midten af tromlen for at opdele den øverste halvdel i to.

•Juster fakkel til en stram skæring flamme og nedskæring midterlinien ned til vandret ved smeltning tromlen stål. Skære halvdelen af den vandrette linje fra den ene ende til byens tromme. Svejse to metal hængsler på tværs af at skære punkt. Skær resten af den vandrette linje til at oprette en hængslet top fra at halvdelen af tromlen.

•Klippe læbe ud for tromme låg og split låget selv i to med skærebrænder. Svejse halvdelen af låget til siden af den hængslede låg til at vedlægge den. Svejse den anden halvdel til toppen af den åbne side af tromlen for at danne en baffel og oprette et brændkammer.

Forpakket pejs rist og sæt den på plads i brændkammeret halvdelen af tromlen. Klip 2-tommer stykker af vinklen jern og svejse dem inde i tromlen under området hængslede støtte en madlavning rist. Svejse tre beslag på hver side med en vinkel mod ydermur af tromlen og de andre vender indad for at holde en rist.

•Kontrollér en madlavning rist ved at skære udvidet stål gulv med en metal så dimensioner af fra madlavning området; måle mellem siderne og fra ende til center til at få denne størrelse. Lå madlavning risten på beslagene og luk låget.

•Installer en skorsten på ydersiden slutningen af madlavning kammeret. Købe en skorsten albue og bruge det til at markere en cirkel i bunden halvdelen af tromme end. Brug skærebrænder til at skære denne cirkel og svejse albue på plads. Passe en del af skorstenen rør ind i albuen; disse har typisk ophør krympede til at passe inde i albuen åbning.

•Brug skærebrænder til at skære 3/8-inch hakkene på begge sider af toppen af den første del af skorstenen. Skær et stykke af 3/8-inch armeringsstål til at passe ind i disse hak, strækker sig omkring 2 inches uden for på den ene side og 4 til 6 inches på anden siden. Svejse cut cirklen fra tromlen til at armeringsjern til at danne et spjæld, som kan styre strømmen af luft op gennem skorstenen, som det er lukket eller åbnet med armeringsjern håndtag.

•Tilføj et sidste stykke skorsten rør, skære et slot i hver side af forbindelsen til at passe over armeringsjern spjæld. Gøre armeringsjern seler til at holde skorstenen til tromlen hvis nødvendigt. Bygge en brand i området brændkammer at teste for strømmen af luft fra den åbne ende, forbi vingen og ud gennem skorstenen. Gør denne test med låget lukket.

Tips & advarsler

  • Bruge Texas grill som en direkte madlavning grill ved at flytte pejs risten i madlavning området under madlavning grill. Tilføj en vand gryde i bunden af området madlavning, når rygning kød, hvis det ønskes at tilføre fugt til madlavning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com