Hvordan til at bygge din egen udendørs grill køkken

October 4

Hvordan til at bygge din egen udendørs grill køkken

Baggård Grill er et dagligt syn i sommer, men toting bakker med mad, drikke og andre måltiderne fornødenheder frem og tilbage fra huset til terrassen kan lægge en dæmper på enhver udendørs part.

Jennifer Lukus Temecula, Californien, løst problemet ved at konstruere sin egen udendørs køkken – ikke blot for at lette baggård spise, men som en særlig overraskelse til sin mand, AJ, en master sergent i Marine Corps, der ansat i militæret i Afghanistan.

"Vi ønskede at gøre noget som dette fra det øjeblik, vi købte huset, men vi kunne bare ikke få tid eller penge sammen til at få det bygget," Lukus sagde. "Da jeg fandt ud af han forlod for Afghanistan, jeg troede, det ville være det perfekte tidspunkt at få det gjort for at overraske ham."

Lukus hyret hjælp af hendes hele familien, herunder onkler, fætre, hendes forældre og hendes svigerforældre, for at få projektet færdig til tiden. Og i fire weekender, køkkenet var færdig – herunder en Kegerator med en Marine Corps øl hanen.

Planlægning af projektet

Det første skridt til udendørs køkkenet af dine drømme er en nøje overvejelse af din tid, budget, plads, ønsker og behov. Derefter beslutte, om du vil hyre en entreprenør for nogle eller alt arbejdet, bruge ramme kits og tilføje dine egne specielle materialer og rører eller bygge din egne rammer.

Fred Cann, ejer af JRS løsninger, en New York byggeledelse og byggefirma, siger den første overvejelse er, hvordan du planlægger at bruge din udendørs køkken.

"Flere gange end ikke, folk søger for at underholde uden brug af deres eget hjem og at have mennesker hele vejen ind og ud," sagde Cann.

Hvis du foretrækker at holde alt, herunder dine gæster udefra, så en fuld køkken setup--grill, vask, køleskab, er opbevaring og måske endda en opvaskemaskine--vejen at gå.

For Lukus var indendørs køkkenet tæt nok at hun fravalgt en vask og køleskab og simpelthen gik med en gasgrill og Kegerator, der er en nedkølet plads til at huse en fustage, med et tryk kommer op gennem tælleren.

Lukus havde også visse pladsproblemer, herunder en støttemur i hendes baghave, som dikteret nogle af projektet. For eksempel, valgte hun at gå med en propan tank i stedet for at køre en gas linje fra sit hus.

Budgettet er et vigtigt aspekt af ethvert hjem remodeling projekt. Hvis du bruger entreprenører for nogle eller alle af arbejdet, Cann anslår omkostningerne på overalt fra $4.500 for de enkleste køkken til $100.000 for en underholdende Mekka. Entreprenør bud for Lukus' projekt løb omkring $13.000, uden komponenterne. Bygge det resulterede selv med modul kits i en $3.500 prisseddel, der inkluderede en $1.500 grill.

Grill vs grilning--varmen er på

Mens grill og Grill er blevet synonymt i mange udendørs kredse, insisterer der er en forskel, Ruff, ejer af Ruffs grill Shoppe i Golden, Colorado.

"Grill er lav og langsom," sagde Ruff, der går den enkelt moniker professionelt. "Langsom madlavning formidler mere smag."

Langsomt kan betyde flere timer, eller med en ryger, flere dage. Grill entusiaster bruge træ-baserede trækul eller træ piller, chips, bidder eller logger på en grill pit eller ryger, der giver indirekte varme til mad på en rist inde. Langsom madlavning er ideel til store eller hårdere udskæringer af kød, og smagen kommer fra træ røg og grill saucer, der kan anvendes over tid uden fare for at brænde.

Grilning, Ruff siger, indebærer en kort tilberedningstid--et par minutter, normalt--med direkte eksponering for høj varme. Gas grill, trækul Grill og hibachis er beregnet til at grille, og saucen er anvendt i slutningen af madlavning for at forhindre afbrænding. Fordi grillning er hurtig og nem, de fleste baghave madlavning indebærer denne metode, og gas er den mest populære løsning.

For reelle grill, alt hvad du behøver er tænger og et kød termometer, Ruff siger, men han foreslår at investere i chile grill at gøre jalapeno poppers; en skorsten forret, en enhed, der bruges til at starte trækul; og en frog underlag, en tætvævet, nonstick mat, der er placeret på mad risten og holder maden fra at falde.

Selvfølgelig vil du investere i nogle kvalitet kød og en bred vifte af grill saucer.

Din udendørs køkken kan omfatte en gasgrill, en grill grube eller begge dele. Bare sørg for at din varmekilde er brandbare overflader og omgivelser. Og nyde.

Håndtering af materialer

Materialer afhænger af budget og ønskede udseende. Cann anbefaler en murværk blok Underskabet med stuk eller kulturperler sten--et syntetisk materiale, der ligner sten--til facade og granit til bordplader. For mursten elskere siger Cann omkostningerne ved at bruge rigtige mursten er ikke værd at tilbage og anbefaler anvendelse af en mursten finér. Lukus ønskede en rustik overflade.

"Vi er oprindeligt fra northern Arizona," sagde hun, "og jeg virkelig ønskede at indfange den rustikke woodsy følelse. Jeg valgte fliser og sten, der suppleres farven på mit hus og omgivelser."

Andre basismaterialer kan omfatte krydsfiner eller stål. Lukus anvendes stål modul ramme kits fra BBQCoach.com.

"Jeg sendt, hvad jeg havde i tankerne at Willie 'The BBQ Coach' og bad ham om at sammensætte et kit til mig," sagde hun. "Jeg vidste den størrelse og form jeg ønskede og at jeg ønskede en Counter høj bar med backsplash. Willie sendte mig alle brikker at bygge præcis, hvad jeg forestillede."

Valg af komponenter

Trækul er ude og gas er i til udendørs køkkener, siger Cann. Naturgas med en gas linje fra huset eller flydende propan i en tank er populære muligheder for en grill, men medmindre du er en ekspert, kører en gas linje fra huset bedst overlades til en person bekendt med gas-line snørklede samt kommunale koder.

En brændeovn eller en pejs med en indbygget ovn er andre muligheder. Ilden kommer med en lang række overvejelser, som brandsikring omkringliggende områder og at sikre korrekt ventilation. Hver producent vil have specifikke instruktioner til de forskellige modeller, og du kan rådføre sig med forhandlere for korrekt installation og vedligeholdelse.

Elektriske ledninger til køling er et andet område, der er normalt bedst at overlade til eksperter, og i Lukus' sag, er den eneste opgave, at hun og hendes familie ikke håndtere selv.

En mindre kompliceret afkøling valgmulighed er en stål gadget, der holder drikkevarer og andre produkter kold med is. Når isen smelter, simpelthen refill--ingen elektricitet er nødvendig for. Der er forskellige valgmuligheder online eller i home-forbedring butikker, er udformet til at glide på plads i den plads, du opretter i dit køkken base.

Hvis du vælger en vask til dit udendørs køkken, blive en VVS ekspert kaldt til, afhængigt af dit niveau. For at holde tingene enkle og mindre dyre, overveje at gå med koldt vand kun, til vaske hænder eller skylle mad.

Uanset hvilke komponenter vælger du, Cann anbefaler beskytter hele din opsætning af elementer med lærred, vinyl eller plast tarps eller dækker. Investere i tilpassede dækker passer til din særlige køkken eller improvisere med bil dækker eller lignende beskyttende materiale.

Du vil nyde udendørslivet

Planlægning fremad, consulting med eksperter og bestemme, hvor meget arbejde du ønsker at gøre dig selv versus hvor meget du ønsker at udlicitere vil hjælpe dig med at designe og bygge den udendørs køkken, der passer bedst til dit budget og behov. For Lukus var overraskelsen værd at den tid og indsats.

"Den nat jeg tog [min mand] fra Camp Pendleton, jeg havde alle andre gå til mit hus, før vi fik der og vente i baghaven," sagde hun. "Vi havde alle lysene derude, stearinlys tændt--det så smukt. ... Når han gik udenfor, han stoppet død i sit spor og hans mund faldt åben. ... Min svigermor tog billeder hvert skridt af vejen og lavede en scrapbog af hele projektstart til slut – mest for at bevise, vi gjorde det selv."


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com