Hvordan til at bygge din egen udendørs screenet gårdhave

July 11

Screening for din udendørs terrasse giver beskyttelse mod mange insekter og snavs. Screenet i gårdhave er fantastisk til grill og spise udendørs fordi fødevarer er beskyttet mod vind-blæst elementer og insekter. Screenet i terrasser giver også beskyttelse af fugle og insekter, der kan lide at indlejre i havemøbler og i våbenhuset spær. Gennemgå i en gårdhave er det nødvendigt at dække gårdhave, konvertere det til en veranda.

Instruktioner

•Build et dække for gårdhave, således at gårdhaven er dækket på toppen og beskyttet mod sne, regn og sollys. Grave huller langs kanten af terrassen til at placere de træstolper. Placer én post i hvert hjørne, og en af hver i de længste sider. Du kan ikke have at installere alle indlæg hvis dækslet gårdhave kan knyttes til siden af et hus eller et tag. Skubbe snavs tilbage i omkring stillingerne og tillade indlæg at bosætte sig i en uge før du fortsætter. Kontroller for at sikre er alle indlæg niveau.

•Construct et tag til terrassen, der er omkring 6 inches bredere, på alle sider, end målingerne af terrassen. De ekstra 6 inches vil hjælpe dække de stillinger, der stikker fra siderne af terrassen, og giver ekstra beskyttelse mod elementerne. Lægge 2-tommer-ved-4-tommer boards ud i form af terrassen, tilføje støtte bjælker gennem midten af rammen, og dække med plader af krydsfiner.

•Dæk krydsfiner med helvedesild eller tagdækning tin. Gøre dette før du placerer tag på toppen af stillinger, da taget ikke vil være stærk nok til at støtte en masse vægt at anbringe helvedesild eller tin på taget senere. Hænge tag på plads oven på opstille og drive søm eller skruer gennem for at holde taget på plads på toppen af stillinger.

•Installer 2-tommer-ved-4-tommer stykker langs gårdhaven mellem baserne af hver post. Hvis 2-tommer-ved-4-tommer-stykker er flush mod jorden, vil færre insekter kunne komme ind den afskærmede gårdhave. Installere 9-mund-lange 2-tommer-ved-4-tommer bestyrelser i mellem de større stillinger; placere brikkerne på en selv bredde fra hinanden, bredden kan være bredden af skærmen, du bruger. Efterlade en større afdeling for senere placering af en skærm dør.

Hæng skærmen stykker mellem indlæg over gårdhaven dække. Forlade området døren åben. Dække området over døren hvis det er muligt. Ikke strække skærmen for stramt og medføre tårer og placere adskillige negle eller hæfteklammer omkring kanterne af hver skærm stykke.

Tips & advarsler

  • Installere ekstra skinner eller gitter bestyrelsen langs bunden af screenet i gårdhave til at forhindre, at børn og voksne fra at falde og bryde igennem skærmen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com