Hvordan til at bygge din egen Wind Power vindmøllens Generator

November 13

At sætte en lille vind-drevne generator til at levere dit hjems elektricitet behov kan være udfordrende, men vil sænke elregningen og hjælpe med at rydde op i miljøet. Ikke bruge tusindvis på en fremstillede wind turbine system. Byg din egen for et par hundrede dollars! Få et godt sæt tegninger, en ekspert gør det selv-manual, overholder sikkerhedsreglerne på alle tidspunkter, og snart du, også, kan høste "hjemmebrygget" elektricitet fra vind.

Instruktioner

Bygge vindmøllen

•Build rotor forsamling. Rotoren forsamling vil holde turbineblade. Drevet af vinden, vil rotor med vinger køre generatoren, som derefter producerer den elektriske hovedenergikilde.

•Fremstillet, samle og teste generatoren eller konvertere en genanvendt motor fra en vaskemaskine eller andre motordreven apparat. Generatoren består af en stator disk klemt inde mellem to magnet rotorer. Flytning af rotorerne fejer elektriske flux på tværs af bredbånd, producerer skiftende spændinger i dem.

•Build storsejl halen. Den hængslede hale arm med vane på sin ende holder samlingen klinge rotoren vender op mod vinden for maksimal effektivitet. Det vinkler også samlingen klinge væk fra høje vinde, der kan skade det.

•Monter køleprofil med ensrettere. Ensrettere konvertere vekselstrøm fra generatoren til direkte strøm (DC) for opladning af et batteri eller tilslutning til en husstand gitter. De er monteret på en vinklet stykke metal som køleprofil.

•Fit og balance mellem knivene. Med maskinen elektrisk klar, oprettet på et forsvarligt understøttet, høj stå i dit værksted og monterer vingerne på rotoren. Afbalancere dem ved strategisk placere små vægte på rotoren forsamling, at sikre, at vingerne slå gnidningsløst i vinden.

Montere møllen

•Kontrollér tower base ved at sætte stål rør i beton hældes i et hul i jorden til en dybde af to fødder eller mere. Konsultere din instruktionsbog for formlerne vedrørende rørdiametre og hul dimensioner til tårn højde og turbine størrelse.

•Forbered tårn pole. Turbine ledninger vil køre inde pol; skære en exit hul for det nederst pole. Efter det er skruet ind i base rørene, vil pole blive støttet af et eller flere sæt af fire fyr ledninger fastgjort til stangen. Stangen skal være høj nok til at rejse møllen til hvor det bedst kan fange vinden. Jo højere det er, de mere fyr wire sæt det kræver.

•Monter generator på tårnets top. Tilslut ensrettere til ledninger kører inde i stangen, og de andre ender til batterierne eller gitter og alle instrumenter, såsom et amperemeter og charge controller.

Tips & advarsler

  • Før du starter, gøre en vind ressource vurdering; bestemme dit energibehov og hvilken størrelse og type af vindmøllen, der indebærer; overholde tillader krav; informere dine naboer; og anvende for ren energi incitamenter for dit lokalområde. Tilmelde sig en hands-on workshop, hvis du kan og beskæftige sig med velrenommerede leverandører.
  • Holde workshop sikkerhed i tankerne på alle tidspunkter samtidig bygge dit system og efter det er oppe og fungerer. Vindmøller med roterende dele og elektriske forbindelser kan være meget farlige, især i voldelige vejrforhold.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com