Hvordan til at bygge dit eget fly

April 7

Hvordan til at bygge dit eget fly

Det overrasker mange mennesker for at lære at føderale regler tillade nogen at bygge deres egen amatør fly. Bestemmelse i forordningen er, at bestræbelse er en, der er gennemført med det ene formål at din uddannelse eller rekreation. Med andre ord, kommer du ikke til at bygge et kommercielt jet og stadig blive klassificeret som en amatør fly. Du kan dog opbygge et vilkårligt antal helikopter modeller, ultralette fly og små fastvingede fly. Det er ikke kun gør et givende projekt, men er en, der ender i begyndelsen af nye eventyr i flugt. Hvis du nogensinde har ønsket at vide, hvordan at bygge dit eget fly, holde læsning for at få et overblik over alt, hvad der skal ske.

Instruktioner

•Indstil hvilken type fly du ønsker at opbygge. Hvis du går med en ultralet eller enkelt person helikopter model, vil du have meget mere frihed så vidt at undgå særlige licenser, men du vil være begrænset til at flyve alene. Opbygge et større fly, måske fra et kit, vil give dig meget mere fleksibilitet med hensyn til at have plads til at bringe dine venner på en flyvning, men vil også kræve dig til at være fuldt licenseret af Federal Aviation Administration (FAA). Vejer dine muligheder og finde ud af, hvilken type fly der passer dig.

•Kontakt med Federal Aviation Administration (FAA). Når du ved, hvilken type fly, at du agter at bygge, bør du rådføre sig med FAA fremstilling inspektion District Office (MIDO) eller FAA flyvning standarder District Office (FSDO). Du skal diskutere typen fly du vil konstruere, hvordan komplekse design er, og hvordan du vil bruge den færdige fly. FAA vil derefter give dig gå videre på dit projekt, eller fortælle dig, at du bliver nødt til at indhente specifikke tilladelser for design og/eller driften af luftfartøjet.

•Hent planer og tegninger til flyet du ønsker at opbygge. Der er en bred vifte af kilder, der tilbyder planer og tegninger for en række forskellige typer af fly. Dette er især prøve for dem, der bare ønsker at bygge et ultralet fly, så de kan undgå kostbare pilot's licens. Prøv at lave en søgning efter tegninger online, eller ring til en lokal luftfart levering selskab. Mange vil også har video instruktioner findes på VHS og DVD til at hjælpe guide dig gennem de komplekse tegninger.

•Indstil en arbejde Station til dit projekt til at bygge dit eget fly. Der er to vigtige faktorer til at huske på, når at finde et sted at bygge dit fly: anvendelsesområde og tidsramme. Omfanget af dit projekt, eller hvor stor din fly er, vil blive bestemt af hvilken type fly, du valgte i første trin. Dit arbejdsområde vil naturligvis skal være stor nok til at huse fly, med døre stor nok til fly skal fjernes i ét stykke, når tid kommer. Tiden bør også overvejes, da dette ikke vil være en overnight projekt. Du kan finde dig selv arbejder i flere måneder at bygge dit fly, så du skal være sikker på at du ikke vil være behov for plads til noget andet i denne periode.

•Acquire din byggematerialer. Tegninger til din specifikke fly model vil indeholde en detaljeret liste over materialer, der er nødvendige for at bygge hele flyet. Det bør være så detaljeret, tegner sig for hver sidste skrue, der vil være påkrævet. Erhverve alle elementer, som blueprints indkaldelse. Tjekke din beholdning to gange for at sikre, at hvert stykke er tegnede sig for. Derefter organisere alt i dit værksted på en sådan måde, at det bliver nemt at finde de dele, du har brug for, når det er påkrævet.

•Gather dine værktøjer sammen. Du vil kræve et grundlæggende sæt af værktøjer, herunder skruetrækkere, en skruenøgle sæt, vice greb og en hammer. Jo mere omfattende din butik er, jo bedre off du vil være. Dette gælder ikke kun fordi flere værktøjer vil gøre bygge en lettere opgave, men det vil også spare dig penge, at du kan fabrikere nogle komponenter selv snarere end bestille dem.

•Saml fly anvisninger på tegninger. Naturligvis, det er meget lettere sagt end gjort, men da hver luftfartøjet er fremstillet anderledes, det er umuligt at give mere specifikke instrukser uden at kende den specifikke model du har valgt. Du vil typisk begynde med opbygning af rammen, så motoren, så flyvestyringsanordningers og derefter opbygge kroppen sidst. Det vigtigste i denne fase er at ikke omstrejfende fra blueprints, selv hvis du er overbevist om, du kender en bedre måde. Hvis du har ideer til brugerdefinerede ændringer, bør du færdiggjort luftfartøj til spec først og derefter tilføje dine ændringer.

Tips & advarsler

  • Meget opmærksomme at vægtrestriktioner for dit fly. En tung belastning vil have svært ved opholder sig i luften og forbrænder mere brændstof.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com