Hvordan til at bygge dit eget hegn fra Tin

June 10

Hvordan til at bygge dit eget hegn fra Tin

En velbygget hegnet tilføjer stil til de overordnede udsigter for dit hjem. Der er mange forskellige måder at bygge et hegn, samt forskellige hegn belægninger. Tin er en god hegn der dækker valg, fordi det kan købes i flere forskellige farver og det er holdbart. Med de rigtige materialer, kan du bygge en tin hegn, der passer til dit hus farve og giver privatliv.

Instruktioner

•Dig et hul med post hul gravemaskine og sæt en 4-inch-by-4-inch-by-10-foot behandlede indlæg for den første hjørne post. Sæt stillingen 2 fod dybt ned i jorden. Placere plan på hver side af post til plumb eller sikre, at det er lige. Når boblen er mellem linjerne, er stillingen plumb. Fyld og pack snavs omkring stillingen.

•Brug 16-fods stål målebånd til at måle 8 fod fra hjørne post, og derefter køre et spil for den anden post ved hjælp af hammeren. Søm en 16 D søm i hjørne post med hammer og strække en linje til bålet, kontrol for at se, at indlæg i en lige linje. Grave et hul med post hul gravemaskine og sat en 4-inch-by-4-inch-by-10-foot behandlede stilling til det anden hjørne post efter fremgangsmåden i trin 1. Gentag denne fremgangsmåde, indtil alle stillinger er indstillet. Husk at forlade et sted for en gate, hvis du ønsker en. Gå to til fem dage til indlæg at bosætte sig, før du fortsætter med byggeri.

•Brug 16-fods stål målebånd til at måle 1 fod fra jorden og bruge en blyant til at markere en linje på et indlæg. Dette mærke angiver, hvor bunden 2-inch-by-4-inch-by-8-foot behandlede bestyrelsen vil blive placeret. Hold i bestyrelsen i stedet vandret fra post til post på linjen og negle bord stillinger ved hjælp af tre 16 D søm og hammer. Gentag denne procedure for at negle brædder 1 fod fra jorden for resterende stillinger.

•Measure 4 fod fra jorden og mark en anden linje på post til at angive, hvor andet køre af de 2-inch-by-4-inch-by-8-foot behandlede bestyrelser vil blive installeret. Disse bestyrelser vil være for den midterste række af hegnet. Gentag denne procedure for hvert bord. Hold bestyrelser i sted vandret fra post til post på linjen og søm dem med tre 16 D søm og hammer.

•Measure 6 fod fra bunden af jorden og mark en anden linje på post til at angive, hvor sidst køre for 2-inch-by-4-inch-by-8-foot behandlede bestyrelserne vil blive installeret. Gentag denne procedure for at installere alle boards. Hold bestyrelser i sted vandret fra post til post på linjen og fastgør med tre 16 D søm og hammer.

•Hold et ark af 3-mund-ved-6-fods tin eller malet metal lodret og vedhæfte det til bunden, midten og toppen 2-inch-by-4-inch-by-8-foot behandlede boards med 1 1/2-inch tagdækning skruer og bærbare boremaskine.

•Gentag trin 6, indtil alle hegn indramning er dækket.

Tips & advarsler

  • Rejse og søm tin bare lidt væk fra jorden, at forhindre kontakt med stillestående vand og øge holdbarhed.
  • Installere ungalvanized pyntede skruer kan forårsage tin for rust.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com