Hvordan til at bygge dit eget hjem i New York

April 5

Hvordan til at bygge dit eget hjem i New York

Opbygning af dit eget hjem tager tid og tålmodighed. I staten New York, skal du sørge for at alt fra jord du bygger at de materialer, du bruger er i overensstemmelse med stat opbygge love, herunder New York miljøbestemmelser og brand koder. Uanset hvor du bygger i staten, skal du et team af fagfolk til at føre tilsyn med processen. Selvom det ser ud, som om du tager to skridt tilbage for hvert skridt fremad, kan belønning af en specialbygget hjem være umagen værd.

Instruktioner

•Finansiere konstruktion. Få et banklån, hvis nødvendigt. Veje dit budget mod leveomkostninger og fast ejendom priser på tværs af staten New York. Ethvert byggeprojekt i eller i nærheden af New York City, for eksempel, vil være dyrere end bygning i en mindre folkerige, mere landlige område upstate.

•Vælg en masse i New York om at bygge dit hjem. Arbejde med en ejendomsmægler og en hovedentreprenør til at gøre din beslutning. En ejendomsmægler vil hjælpe med overvejelser, der omfatter eventuelle omkostninger til direkte vand og kloakledninger på din ejendom; omkostninger og nytte til rådighed; og enhver gerning restriktioner på typer af strukturer tilladt. Den generelle entreprenør at sikre, at partiet har valgt er egnet til bygningen.

•Work med en builder eller jord landinspektør til at gennemføre jord test. Ikke alle dele af dit parti kan være egnet til byggeri; nogle områder af jorden kan være ude af stand til at bære vægten af en bygning eller ude af stand til at rumme foundation materiale. Henvise til lokale bygningsreglementer i dit område i New York for jord test krav.

•Vælg dit hus planer. Når du vælger planer, enten stick med dem præcis som trukket eller arbejde med en arkitekt til at foretage ændringer baseret på dit budget, præferencer og de specifikke funktioner i partiet som du opbygger.

•Work med din entreprenør og arkitekt at sikre dine planer Mød New York standarder for energieffektivitet og brandforebyggelse. Før du ansøge om en byggetilladelse skal du kunne bevise, at du vil møde byggestandarder. Statslige krav omfatter en højde af mindst syv fødder for alle lofter; og akut flugtveje for alle soveværelser for brandsikring. Energieffektivitet krav omfatter ordentlig isolering og anvendelse af energibesparende belysning i mindst halvdelen af alle permanent installeret inventar i huset.

•Applicer om byggetilladelse fra den lokale bygning myndighed i dit område i New York. Indsende dokumentation for dit parti og Byggeplaner til at vise, at projektet er i overensstemmelse med lokale zoneinddeling og dåd restriktioner og opfylder brand kode og energieffektivitet.

•Hire et team af professionelle og underleverandører til at begynde byggeprocessen. Din generelle entreprenør kan anbefale arbejdstagere eller samle besætningen for dig. Disse fagfolk vil være i stand til at konstruere dit hjem i overensstemmelse med alle statewide og lokale bygningsreglementer og forordninger.

•Oversee byggeprocessen. Kontroller, at dit team arbejder med og for dig. Forvent komplikationer og forsinkelser. Opbygning af et hjem i New York er sjældent ligetil. Bo involveret i processen fra udgravningen af partiet og opbygge foundation gennem maleri, trim og finpudsning.

•Planlæg en afsluttende inspektion af huset når byggeriet er afsluttet. Lokale county eller byen bygning myndighed i dit område i New York skal foretage en endelig kontrol at sikre, at ejendommen er i fuld overensstemmelse med lokale koder og begrænsninger. Långiveren der finansieret dit byggeri lån vil også gøre en slutkontrol før udbetale den fulde balance.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com