Hvordan til at bygge dit eget tæppe, vævning væven

April 4

Hvordan til at bygge dit eget tæppe, vævning væven

Vævede tæpper kan give skønhed og individuelle stil til dit hjem, men køber dem på håndværk viser eller home decor butikker kan være dyrt. Hvis du har altid ønsket at prøve vævning som en kunstform, bygge dit eget tæppe, vævning væven og du kan have dekorative tæpper over hele dit hjem til en lav pris. Tilpasse udseendet af dine vævet tæpper til at matche dit hjems indretning, og gøre en miljøvenlig håndværk ved hjælp af sidesten stoffer du har liggende omkring huset.

Instruktioner

•Klippe fire bestyrelser af skrot tømmer eller nye tømmer. Hver bestyrelse skal være 1 af 2 i dimension; længde og bredde, du skære dit bestyrelser vil bestemme størrelsen af tæpper du kan flette. For en standard størrelse, skåret to 4-fods længder og to 3-fods længder.

•Anbring dit klippe tømmer på gulvet eller et stort arbejdsområde i et rektangel. Sætte de to 4-fods længder parallelt med hinanden, og Placer 3-fods længder mellem dem på toppen og bunden.

•Nail brædder sammen i hjørnerne. To til fire negle på hvert hjørne bør give dem en robust join. Nail stykker, så at de 3-mund-boards lidt overlapper 4-fods brædder i toppen og bunden.

•Measure på tværs af toppen af din væven, hver 1 tomme eller deromkring. Markere disse punkter med en blyant. Gentag dette trin på tværs i bunden af væven, og sørg for, at din bunden markeringer i linje med de øverste markeringer.

•Anvend en boremaskine til at indsætte en skrue i træ på hver blyant mark på tværs af toppen og bunden. Lad skruehoveder stick ud af træet af 1/4 tomme eller deromkring. Disse skruer vil holde din warp tråd for dit tæppe vævning væven.

Tips & advarsler

  • Prop væven op mod en mur, da du flette med det. Sid på gulvet eller i en stol til at væve komfortabelt.
  • Brug gamle T-shirts skåret i strimler til at væve dine tæpper. Dette giver dig en øko-venlig og farverige crafting medium at arbejde med.
  • Warp din vævning væven ved at binde en tråd til øverste venstre skruen, så går det ned omkring den nederste venstre skrue og tilbage op til toppen, andet i fra venstre. Fortsæt frem og tilbage, fra top til bund, bevæger sig fra venstre mod højre, indtil du har pakket det hele warp.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com