Hvordan til at bygge en stabelbar Cube hylde

April 8

Stabelbare cube hylder er hovedsagelig en række individuelle kuber stablet oven på hinanden til at oprette storage. Disse typer af hylder arbejde godt hvor dekorative elementer, børnebøger, legetøj eller andre lette emner kræver opbevaring. De er også ideel til områder hvor fleksibilitet er nødvendig i indretningen, som de er omarrangeret som nødvendige og stablet i forskellige mønstre.

Instruktioner

•Form fire stykker af 1-tommer medium-density fiberboard (MDF), 20 af 20 inches, ind i en kube forme og lime leddene sammen. Kontroller hjørner med en tømrer square, derefter indstille til tørre i et band klemme. Stabelbare kuber for hylderne har en åben tilbage og front for placering af varer på hylden.

Uddelingen leddene i kuben sammen med fire 1 5/8-tommer træ skruer drevet jævnt fordelt gennem hvert hjørne fælles af terningen. Gentag med 16 flere stykker af MDF, så du har fem terninger. Hvis du ønsker mere end fem kuber, skal du bruge flere stykker af MDF til at skabe så mange terninger som ønsket.

•Dæk toppe af skruen huller med putty og Skrab over, så de er selv med i flyet af MDF. Lad det tørre.

•Sand terninger med 180 sandkorn sandpapir. Tør væk støv med en fugtig klud.

•Paint terninger en ensartet farve, som fungerer bedst i mere formelle indstillinger, eller male hver terning en anden farve til stabling i børneværelser eller i en uformel hjemmekontor.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil vedhæfte kuberne til en væg, er Nøglehullet bøjler ideelle. De tillægger bagkant af kuben og forblive usynlige forfra, giver kuben illusion af flydende mod væggen.
  • Hvis du ønsker at konvertere din terning hylder til kuben opbevaringskasser, tilføje en tilbage til en af de åbne sider for hver kube skal bruges som en base. Du kan også føje håndtag til siderne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com