Hvordan til at bygge en væg enhed ved hjælp af Stock reoler

March 12

Hvordan til at bygge en væg enhed ved hjælp af Stock reoler

Væg enheder kan bruges til at gemme bøger, vise kunst eller håndværk, vise billeder eller holde elektronik som fjernsyn og stereoanlæg. De kan også fungere som en rumdeler eller privatliv væg. Ved hjælp af stock reoler til at konstruere en reolvæg vil tillade dig at oprette en enhed, der passer din plads og behov perfekt. Det kan også give en omkostningsbesparelse over køber en reolvæg eller at have en bygget til orden.

Design

Designe en reolvæg til dine behov vil kræve nogle troede og planlægning. Overvej formålet med din enhed, og hvor det skal placeres. Beslutte, hvad vil blive gemt i enheden, samt de nødvendige rum behov. Hvis et tv vil blive monteret i enheden, skal du sørge for at give tilstrækkelig plads til placering og luftcirkulation. Skitsere designet til at støtte dig i at finde stock reoler til at matche.

Køb

Køb stock reoler til at passe dit design. Nogle reol producenter tilbyder muligheder, såsom tv-monteringsbeslag, DVD / CD opbevaring stativer, døre eller pre-kabel belysning, der kan være behjælpelig med din planlagte brug. Du kan muligvis også købe reoler i forskellige farver for at øge din design. Ved hjælp af antikke eller ældre reoler til at bygge en væg enhed kan kræve dig til at ændre dit design til at passe reoler layout.

Samle

Bruge dit valg af stock reoler til at samle reolvæg pr. dit design. Sørg for at installere og rute elektriske ledninger, højttalerkabel eller andre ledninger, som kan være svært at konkurrere, når enheden er på plads. Før sikringen måle reoler, hver plads til at sikre, at der er plads nok til det tilsigtede formål. Re positionering eller fjerne justerbare hylder kan tillade dig at passe varer pr. dit design. Du kan være nødvendigt at ændre eller justere dit design til at matche dine behov.

Sikre

Sikre reolvæg for at forhindre bevægelse eller vælte, i tilfælde af en fritstående enhed. Brug skruer, bolte og beslag til at sikre reoler til væg, loft eller gulv. Anbringelse reoler sammen vil give en anden grad af stabilitet for reolvæg. Nogle reoler kan have ujævne kanter eller designelementer, der forhindrer flush positionering. For at sikre, overveje at tilføje et stykke træ mellem reoler til at udfylde hullet og give en måde at forbinde dem.

Prikken over i'et

Male reoler til at give din nye reolvæg en prikken over i'et eller specifikke designstil. For at skabe indtrykket af en problemfri enhed, dække hullerne med trim strips eller caulk før maleri.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com