Hvordan til at bygge et bæredygtigt hus

August 20

Bæredygtigt byggeri er blevet et must. Ikke længere kan vi ignorere, hvordan vores muligheder som mennesker påvirker verden vi lever i. Når du opbygger et hjem, er energiforbruget den største bekymring. Energiforbrug under byggeprocessen omfatter alt fra transport af materiale, montering af materialer og energi bruges af materialer, når de er i huset. Forbrug af energi under hjem bygning har en direkte virkning på miljøet. Dette skyldes til dels af en række forskellige emissioner, herunder drivhusgasser. Flere ideer til at bygge et bæredygtigt hjem vil bidrage til at sænke energiforbruget og bevare en sundere, grønnere planet.

Instruktioner

•Don't gå overbord i størrelse. Byg dit hjem til at passe din husstandens størrelse. Der er ingen grund til at bygge et hjem med 3.000 kvadratfod for to personer. Ifølge US Census Bureau, huse, bygget i 1970 havde i gennemsnit, 3.14 personer og målte cirka 1.400 kvadratfod. I 2004, hjem i gennemsnit 2,60 mennesker og målt 2,330 kvadratfod. Disse oplysninger konkluderer, at i løbet af 14 år, husstandens størrelse faldt med 27 procent og firkantede optagelser steg med 66 procent. Forstå, at jo større dit hjem, jo mere energi det forbruger.

•Heat dit hjem med solen. Sol-teknologi har gjort det så en hele hjem kan opvarmes med solen. Det virker ved at tillade sollys at indtaste hjem gennem en serie af solpaneler, at fange varmen. Varmen er også "fanget" i termisk masserne (specialiserede vægge), at holde dit hjem fra at blive alt for varmt i løbet af dagen. Når solen går ned, frigive termisk masserne gradvist varmen indsamlet fra solen, så hjemmet bliver varm. Har arkitekt designe din sol hjem som kvalitetsdesign og placering af solpaneler er afgørende.

•Consider byggematerialer og deres indvirkning på miljøet. Træ er det mest almindeligt anvendte byggemateriale til boliger. Ja, det er vedvarende, men den måde, verden bruger træ i dag giver mulighed ikke for genbestilling. Overveje alternative materialer som murværk, adobe, hø baller og cob til opbygning af dit hjem. Hvis du er indstillet på at bruge træ, Sørg for det kommer fra en certificeret bæredygtig kilde. Forest Stewardship Rådet (FSC) vil mærke træ, der er bæredygtigt. Husk at købe byggematerialer lokalt for at skære ned på fossile brændstoffer og drivhusgasser emissioner forårsaget af transport.

Forpakket energieffektive apparater. Kigge efter Energy Star rating på køleskabe, komfurer, mikrobølgeovne og andre køkkenmaskiner. Frakoble apparater og andre husholdningsartikler, når de ikke er i brug. For eksempel forbruger en mobiltelefon oplader konstant elektricitet selvom telefonen ikke er tilsluttet. En DVD-afspiller gør det samme. Sæt de ting, du bruger på en regelmæssig basis (dvs. tv, DVD-afspiller, mobiltelefon oplader, spilsystemer) til en strømskinne. Slå det fra hvornår disse ting er ikke i brug.

•Ansigt for LEED-certificering. LEED står for Leadership in Energy and Environmental Design. Det er et ratingsystem for bæredygtig hjem bygning. Kig efter et hjem bygherre, der er LEED-certificeret til at sikre, at dit hjem vil være så energi effektiv som muligt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com