Hvordan til at bygge et hus billigt

September 11

Hvordan til at bygge et hus billigt

Det er muligt at bygge et hus billigt så længe du ikke er at placere en værdi på den tid når du gør det, fordi nøglen til opbygning af billigt gør det meste af arbejdet selv--som betyder udgifter på mindst 2 timer arbejder per kvadratfod. Ud over at spare en masse penge, har du altid en vidunderlig følelse af realisering, selv når man ser på huset, at du bygget med dine egne to hænder. Læs nedenstående trin til nogle bevist måder at reducere dine udgifter til bygning.

Instruktioner

Instruktioner

•Hold dit hus design enkel. Design house at bruge standard-størrelse byggematerialer. En to-etagers hus er billigere at bygge end en en-etagers hus, der har den samme stue.

•Vælg billige materialer. Dække taget med galvaniserede plader. Brug hylderne i stedet for kabinetter i køkkenet. Køb low-end vinduer og døre. Brug fyr eller vinyl til gulve, i stedet for trægulv eller tæppe.

•Brug genbrugsmaterialer. Tjekke eBay eller din lokale rubrikannoncer. Besøge lokale auktioner og huse, hvor folk er remodeling.

•Fjernelse unødvendige værelser og tjenester. Et billigt hus har kun ét badeværelse, ingen garage og en brændeovn til varme i stedet for en ovn.

Forpakket billigste tømmer du kan finde. Kigge efter en lokal savværk, der sælger indfødte træ. Hvis du har brugbart træer på din ejendom, kan du leje en bærbar savværk for at gøre din egen tømmer eller hyre nogen til at gøre det for dig.

•Build hus tæt på vejen på veldrænet jord. Du ønsker den korteste afstand mellem den nærmeste nytte pole og dit hus. Hvis du ikke er stand til at opbygge, hvor du kan få byen vand og kloak, veldrænet jord giver dig mulighed at bygge den billigste mulige Septisk system.

•Build så meget af huset dig selv som du kan. Gøre tømrerarbejde og afslutte arbejdet på egen hånd. Kode kræver, at du skal have septiktanke system, ledninger og lys professionelt installeret. Også kan du have professionelle bygge dit fundament og grade partiet.

Tips & advarsler

  • Tillad en ekstra 15 procent i dit budget for budgetoverskridelser og uventede udgifter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com