Hvordan til at bygge et hus i Thailand

November 22

Hvordan til at bygge et hus i Thailand

Mange udenlandske besøgende falde i kærlighed med Thailands sandstrande, strålende farver, udsøgt arkitektur og smilende mennesker. Hvis du er en af de mange udlændinge, der er interesseret i at leve i det mindste deltid i Thailand, kan du overveje at bygge et hjem der. Du skal dog huske, at selv om opbygning af et hjem i Thailand kan være overkommelig for vestlige standarder, går gennem byggeprocessen kan være udfordrende.

Instruktioner

•Locate og tilegne sig et stykke jord at bygge dit nye hjem.

Ifølge ThailandGuru.com er det ikke muligt for en udlænding at eje jord direkte i Thailand. Udlændinge kan eje et hus eller ejerlejlighed, men ikke den rå jord. Men der er måder at erhverve jord, via en lejekontrakt eller en thailandsk selskab, så du kan bygge et hus.

En måde er at oprette et Thai selskab, hvor du er den største aktionær. Derefter ejer selskab, hvor du er medejer, den jord, hvor dit hus er placeret, og du ejer huset.

Du kan også bruge, hvad der kaldes "to gange 30"-reglen, hvilket betyder at du kan lease landet i 30 år fra en thailandsk selskab eller individuel, automatisk mulighed for at forny for en anden 30 år. Igen, du kan eje huset, men du leasing egenskaben som det er bygget.

Webstedet Anglo Info rådgiver, at enkelte udenlandske investor kan lease højst én Rai af jord i Thailand, som er lidt mindre end en halv acre.

• Bekræft nuværende ejerskab af ejendom og underskrive en købskontrakt.

Arbejde med en thailandsk advokat og har ham eller hende check alt før du underskriver kontrakten, herunder resultater af en søgning for at sikre, at ingen andre har krav på eller tilbageholdsret på ejendommen. Advokaten bør også gøre en identitetskontrol for at sikre, at den person, du har at gøre med er den faktiske ejer af ejendommen og at du, som den nye ejer vil have rettigheder til tilkørselsvej til egenskaben.

•Find en arkitekt til at designe dit hjem.

Du kan søge efter arkitekter online, men chancerne er dem du finder sandsynligvis vil fra de større og dyrere Bangkok virksomheder. Hvis du vil arbejde med en lokal arkitekt, find huse, du kan lide i området og bede ejerne hvem designet deres hus.

Når du finder arkitekten, give ham eller hende klare instrukser. Vis arkitekten billeder af huse du kan lide, og tegne et groft omrids af det hus, du har i tankerne, plus give dine specifikationer for materialer, timing og budget.

•Få tilladelser fra de lokale myndigheder.

Hvis dit land har en klar og juridisk skøde, kan du eller din repræsentant ansøge om en byggetilladelse til din lokale Land afdeling Office. Du bliver nødt til at tage en kopi af din titel og arkitektens tegninger med dig, når du anvender.

•Employ en velrenommeret builder.

Bede om anbefalinger til bygherrer fra andre, der har bygget for nylig i området. Få overslag fra anbefalede bygherrer, som bør omfatte arbejdskraft og alle materialer, med ingen tilføjelser. Det er bedst at lade din builder købe materialerne direkte, da han er fortrolig med lokale kilder.

Din builder bør være ansvarlig for oprettelse af og opretholdelse omkostninger, forberede og ændre engineering dokumenter, overvåge kvaliteten og sikkerheden på byggepladsen, og koordinere og udførelse af byggeriet.

•Supervise opførelse af dit nye hjem.

Sørg for at du kan være på webstedet personligt hver dag, og udvikle et godt forhold med bestyreren. Betale Byggefirmaet, som pengene er nødvendigt, med en lidt større up-front betaling for materialer, så arbejdskraft og andre omkostninger på en ugentlig basis.

Tips & advarsler

  • Spørg din advokat hvilke afgifter og omkostninger er gældende til dit hjem før undertegnelsen af kontrakten, da disse varierer fra sted til sted.
  • Spørg din advokat til at sikre en Chanote, som er den mest omfattende titel i Thailand. En Chanote indebærer en nøjagtig undersøgelse af din potentielle ejendom og et gyldigt certifikat på ejerskab.
  • Overvej at tage en forsikring. I Thailand, forsikring er kun lovligt kræves for højhuse og store byggeprojekter, men det er stærkt anbefales til ethvert byggeprojekt. Forsikringen kan dække byggeplads, builder's medarbejdere, byggematerialer, maskiner og juridiske ansvar for skade på ejendom eller personskade.
  • Bor i Thailand hjemmeside og andre advare gentagne gange ikke for at overlade tilsynet med dit nye byggeri til nogen anden. Sørg for du overvåge opførelsen personligt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com