Hvordan til at bygge et hus med Slipforms

November 3

Hvordan til at bygge et hus med Slipforms

Slipforming er en gamle Yankee måde at opbygge stenmure. Planke former holde sten på plads, så de kan være cementerede sammen. Formularer har åben bunde og toppe og kan være op til to fod høje. Flere formularer kan kombineres for at bygge mure af enhver længde. Formularerne hold klipperne, indtil de kan være cementerede sammen. Når betonen hærder, en anden form, eller kæde af former, er placeret på toppen af de første former, og processen gentages. Når beton i det andet sæt af formularer hærder, kan bunden former gled ud og genbruges på toppen af det andet sæt af formularer. Processen gentages indtil væggen er den ønskede højde.

Instruktioner

•Meet de juridiske krav at begynde nyt byggeri på din placering. Bygningsreglementer og inspektionskrav afvige stat og amt.

•Forbered at bygge. Tegne eller købe et sæt af planer for huset du vil bygge. Vælg en placering fra vand vil dræne. Klare og niveau at placering.

•Dig fundamentet grøft. Normalt, skal en foundation være mindst to fødder dybere end linjen frost. Grøften bør være bredere end de slip former du agter at bruge.

•Gather og samle to bunker af klipper og sten. En bunke bør omfatte "ansigt" sten, der har mindst en forholdsvis flad side. Anden bunken vil blive brugt som "murbrokker" eller fyldstof sten.

•Saml slipforms. Formularerne skal have fire sider lavet af tunge krydsfiner eller planker. Formularerne skal bredden af din planlagte væg. Siderne af formularerne, der bør ikke være mere end to fod høje. Hjørnerne bør butt-ende med 2 af 4s. Two-by-fours bør være naglet hver to fødder på ydersiden af formularerne. De udvendige seler bør udvide under og over siderne af formen. Hvert sæt af udvendige klammeparenteser skal være sluttet på toppen med en tredje længde på 2 x 4.

•Mix beton. Bruge en mixer eller en trillebør med en skovl eller hakke. Bruge en del beton og to dele sand. Brug ikke grus. Murbrokker sten vil træde i stedet for grus i din væg. Hæld i vand en spand ad gangen og bland indtil alle at beton er jævnt våd.

•Begin fundamentet. Sætte den første formular i din skyttegrav. Niveau. Line sider af formularen med ansigt sten. Fyld midten af formen med murbrokker sten og beton. Betonen skal kontakte hver indvendige overflade af hver sten i formen. Brug yderligere formularer til at udvide instituttets væg.

•Finish fundamentet. Brug mindst to sæt slip former at hæve fundament Væggene til mindst to fødder over jorden. Bruge niveauer, en plumb bob og en kridtstreg eller streng til at holde alle fundament væggene, straight, firkantede og niveau. Tilbage fylde foundation skyttegrav. Tage de nødvendige skridt i din bebyggelsesplan til strøer på gulvet. Om nødvendigt installere gulv bjælker nu.

•Build væg til den ønskede højde ved at gentage de samme procedurer, du brugte til at bygge fundamentet. Bruge niveauer, en plumb bob, en kridtstreg og streng til at holde alle væggene, straight, firkantede og niveau. Forlade åbninger for døre og Vinduer efter din bebyggelsesplan. Om nødvendigt installere dør og vindue tarme som du opbygger væggene. Når du fjerner de øverste former, installere vægpladen, tag spær og loft strøer din planmæssigt. Derefter afslutte opførelsen af dit hus ved hjælp af konventionelle metoder.

Tips & advarsler

  • Bygge en slipform sten mur er ikke svært, men det kræver meget tid og tålmodighed. Er ikke afhængige formularer alene at holde dine vægge straight og pladsen. Planlægge til gulv og loft plader og bjælker.
  • Nogle steder der kræver et professionelt forberedte sæt tegninger. Nogle steder kan kræve hyppige inspektioner, før du kan fortsætte.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com