Hvordan til at bygge et nyt hus i Frankrig

June 10

Hvordan til at bygge et nyt hus i Frankrig

Uanset om du bor i Frankrig på fuld tid eller ej, kan du overveje alternativ til at købe en gammel hjem eller lejlighed. Opbygning af et nyt hjem har mange fordele, fra valg af placering for at designe hjem til dine specifikke krav. Bagsiden af medaljen er, at du skal købe plottet og beskæftige sig med en bygherre, skridt, som tager nogle omhyggelig planlægning.

Instruktioner

Køb en masse og opbygge et nyt hjem

•Find et plot af jord egnet til beboelsesejendom formål. Lokale aviser og ejendomsmæglere er to gode steder at starte. Du er på udkig efter "terræn & agrave; b & acirc; tir". Hvis plot er en del af en udvikling, vil det allerede være "viabilis & eacute; constructible", hvilket betyder at det er blevet godkendt til beboelse, og at de nødvendige tilslutninger som vand og kloak er på plads. Hvis handlingen ikke er en del af en udvikling, skal du kontrollere, at det er egnet til et nyt hjem ved at besøge "service de l'urbanisme" på det lokale rådhus.

•IDENTIFY en "notaire", en type af advokat med speciale i sådanne juridiske spørgsmål, til at hjælpe med køb. Det er en totrinsproces. Underskrevet af sælger og køber, den "promesse unilat & eacute; rale de vente" er sælgerens forpligtelse til at sælge til dig til den aftalte pris. Ved undertegnelse, vil helst med notaire stede, du betale et depositum på 10 procent. Det næste skridt er afsluttende underskrivelsen ("acte d & eacute; finitif") som finder sted omkring tre måneder senere, der kræver tilstedeværelsen af et notaire.

•Decide om en professionel bygherre vil være ansvarlig for projektet eller om du vil overvåge det. En "constructeur", en krydsning mellem en udvikler og en bygherre, vil tilbyde et udvalg af standard design og vil føre tilsyn med byggeriet. Af kontrakt, skal han levere det færdige produkt inden for fristen og budget. Denne indstilling vil spare dig besværet med at være involveret daglige, men det vil også begrænse dine valg af designs.

•Hire arkitekt hvis du ønsker dit hjem for at afspejle mere personlige valg. Arkitekten skal registreres med Ordre des Architectes som en akkrediteret professionel. Hans foreslåede design vil skulle forelægges til en "flydende eller gasformige kulbrinter de construire" på rådhuset. Så snart du har modtaget "permis de construire", skal du vise en meddelelse om planlægning på stedet i mindst to måneder, en foranstaltning, der sikrer, at indsigelser mod planlægning samtykke kan blive rejst offentligt.

Du kan vælge at have arkitekt virker kun på de grundlæggende plan eller satte ham ansvaret for alle produktions tegninger (strukturel, elektrisk, VVS, osv...). Kontroller, at du underskriver en kontrakt med din arkitekt. Det vil fastlægge sine gebyrer, enten en procentdel af den samlede opbygning af omkostningerne eller en fast pris.

•Hire en "maitre d'ouvrage" til forberedelse af produktionen tegninger og opsyn af bygningen, hvis du ikke ønsker, arkitekt at gøre det. Denne professional vil være dit interface med de enkelte entreprenører hyret til at gøre arbejdet. Beder om tre skøn betragtes som normen. Sørg for at du forstår, hvad hvert skøn indebærer og nødvendigvis gå ikke til den laveste pris. Der er plads til forhandling.

•Know, i 2009, prisen på et nyt hjem pr. kvadratmeter varierede fra $1.000 til $1.700 ifølge webstedet fransk-Property.com. Dette omfatter ikke udgifter til plottet, professionel gebyrer og tilladelser. I Frankrig er Value Added tax (moms) på nye byggearbejder 19,6 procent.

Tips & advarsler

  • Antallet af nye hjem projekter er i tilbagegang i Frankrig på grund af den økonomiske krise. Du kan finde dig selv i en god forhandlingsposition med arkitekter og bygherrer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com