Hvordan til at bygge med mursten

September 28

Hvordan til at bygge med mursten

Mursten tilføjer en holdbar murværk finish til dit hjem. Med snesevis af farver og stilarter at vælge imellem, er det en alsidig måde at forskønne enhver fast overflade. Selv om mursten vises i gulve eller endda på bordplader, er den mest almindelige brug for væggen finer. Store projekter kræver en professionel murer, men med den rette teknik, kan du prøve din hånd på at lægge mursten.

Instruktioner

•Kontroller at du har en mursten afsats eller en sæt-out på at begynde at lægge dine mursten. I nybyggeri er en mursten afsats en del af den oprindelige betonfundament pour. På en remodel, kan du bruge vinklen jern til en mursten afsats.

•Nail en historie pole på begge sider af hvor mursten vil være. Historien polakkerne tjene formålet at skabe et rum mellem mursten finer og væggen under. Mursten må ikke komme i direkte kontakt med en mur. Luftrummet tillader fugt absorberes af mursten til at holde sig væk fra væggen.

•Measure ned fra din etageadskillelsen og hammer et søm i historien pole hvor du vil have toppen af den første række af mursten til linje op. Gør det samme på anden siden. Køre en stærk snor mellem dem trækker det stramt. Kontroller din linje for niveau.

•Mix mørtel som anvist. Normalt tre dele af mørtel blandes til en del af sandet er en god kombination til at lægge mursten. Tilsæt vand, indtil mørtlen er våd, men ikke pløret. Det bør holde sin form. Læg et lag af mørtel på mursten afsats med din murske, ca 3/4 tommer tyk, og Placer en mursten på toppen af mørtel.

•Tryk mursten nedad indtil toppen er plan med den streng linje kører fra én historie pole til den anden. Nogle af mørtel vil klemme ud fra under Murstenen, men det er fint. Overlade det til nu.

•Tilføj en lille mørtel ved siden af mursten du bare jævnet med jorden og placere en anden mursten, ca 3/8 tommer væk. Tryk det på plads, som du gjorde den første mursten og fortsætte på samme måde hele vejen på tværs af rækken.

•Brug din murske til at tørre den overskydende mørtel fra leddene snarest at rækken er fuldført. Hvis du bemærker mørtel tørring før du når til slutningen, gå videre og tørre hvis off efter du lægge et par mursten.

•Gentag processen hele vejen til toppen af væggen, svimlende hver række af mursten, så enderne bryde midt i mursten nedenfor. Du bliver nødt til at skære nogle af dine mursten til at passe dem i enderne af væggen.

Tips & advarsler

  • Sørge for at få så lidt af mørtlen som muligt på forsiden af mursten. Når tør, kan du bruge saltsyre og en stålbørste til at fjerne eventuelle rester.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com